ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Louis Vuitton γιορτάζει την επέτειο 200 χρόνων με ένα εντυπωσιακό video game


The Jennettes

5 Αυγούστου 2021

Η Louis Vuitton γιορτάζει την επέτειο 200 χρόνων με ένα εντυπωσιακό video game
Η Louis Vuitton γιορτάζει την επέτειο 200 χρόνων με ένα εντυπωσιακό video game

Ο θρυλικός οίκος μόδας Louis Vuitton γιορτάζει επέτειο της γέννησης του ιδρυτή της με έναν πολύ εντυπωσιακό τρόπο, δημιουργώντας ένα video game. Ο οίκος μόδας επιδιώκοντας για ακόμη μία φορά να πρωτοτυπήσει, δημιούργησε ένα διαδραστικό ηλεκτρονικό παιχνίδι για να τιμήσει τον Louis Vuitton που γεννήθηκε το 1821 και το 1854 ίδρυσε το brand.

Το brand ξεκίνησε ως  μια μικρή εταιρεία κατασκευής μπαούλων για τα ταξίδια της αριστοκρατικής τάξης με τρένο. Ο δημιουργικός και πρωτοπόρος αυτός άνδρας που το όνομά του έγινε συνώνυμο της πολυτέλειας κατάφερε να δημιουργήσει μια αυτοκρατορία!

Το γαλλικό brand θέλοντας να στείλει το μήνυμα στις νέες γενιές ότι η Louis Vuitton εκσυγχρονίζεται με δημιουργικούς τρόπους, μπήκε στην τεχνολογία των βιντεοπαιχνιδιών για να μιλήσει στη γλώσσα των νέων αλλά και των Millennial.

To Louis: The Game είναι ένα πολύ fan παιχνίδι που ο παίκτης κάνει ένα εικονικό ταξίδι στον κόσμο της Louis Vuitton. Ο ήρωας του video game είναι ο Vivienne που γυρίζει όλο τον κόσμο προσπαθώντας να  συγκεντρώσει τα 200 κεριά για την επέτειο από τη γέννηση του Louis Vuitton. Κάθε κερί είναι και μία πίστα που αφηγείται μια εμβληματική ιστορία για τον οίκο. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για λήψη μέσω συσκευών Android και iOS.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.