ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Giambattista Valli: Παρουσιάζει την πρώτη του bridal συλλογή


The Jennettes

30 Αυγούστου 2021

Giambattista Valli: Παρουσιάζει την πρώτη του bridal συλλογή
Giambattista Valli: Παρουσίασε την πρώτη του bridal συλλογή

O Giambattista Valli ανακοίνωσε πως κυκλοφορεί την πρώτη του bridal συλλογή.

Ο σχεδιαστής που έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστός για τις Haute Couture δημιουργίες του είπε τελικά το «ναι» και το αποτέλεσμα είναι μια συλλογή με το όνομα "Love”.

Giambattista Valli | Κυκλοφορεί την πρώτη του bridal συλλογή

Η collection αποτελείται από 16 νυφικά, διαφορετικού στιλ και πρόκειται να είναι διαθέσιμη στα καταστήματα των Η.Π.Α από τις 9 Σεπτεμβρίου, ενώ αναμένεται να φτάσει και σε καταστήματα της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας τους επόμενους μήνες. Προηγουμένως πρόκειται να παρουσιαστεί σε μικρές prive επιδείξεις στο showroom του σχεδιαστή με καλεσμένους κάποιους πελάτες και καλούς φίλους του δημιουργού. Οι τιμές των νυφικών φορεμάτων κυμαίνονται από 9 μέχρι 29 χιλιάδες δολάρια, ενώ τα κοστούμια ξεκινούν από την τιμή των 3 χιλιάδων δολαρίων.

Giambattista Valli

Ο γνωστός για τα extravagant cocktail και βραδινά του φορέματα σχεδιαστής έχει επεκτείνει πρόσφατα την προσφορά του για easy wear κομμάτια στην κύρια συλλογή του, ενώ λανσάρει επίσης την πρώτη beach και swimwear capsule σειρά.

Giambattista Valli

Με αφορμή την είδηση της bridal συλλογής, ο Giambattista Valli έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο WWD, ενώ βρισκόταν για διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο.

"Πιστεύω πως δεν μοιάζουν τόσο με νυφικά. Μοιάζουν περισσότερο με φορέματα για ιδιαίτερες περιστάσεις. Μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να περνά καλά, φορώντας τα χωρίς να θυμίζουν νυφικά με την παραδοσιακή έννοια. Αυτός είναι και ο λόγος που οι νεαρές πελάτισσες έρχονται σε εμένα. Θέλουν κάτι που να είναι statement”. Στη συνέχεια πρόσθεσε πως "εάν αλλάξεις το χρώμα τους, μπορούν να γίνουν εντυπωσιακά party φορέματα”.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.