ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Μέχρι σήμερα ήταν μούσα. Τώρα είναι το αφεντικό - Η Camille Miceli είναι η πρώτη γυναίκα creative director του Emilio Pucci


Μάρθα Κουμπάνη

2 Σεπτεμβρίου 2021

Μέχρι σήμερα ήταν μούσα. Τώρα είναι το αφεντικό - Η Camille Miceli είναι η πρώτη γυναίκα creative director του Emilio Pucci
Η Camille Miceli είναι η πρώτη γυναίκα creative director του Emilio Pucci

Για περισσότερο από δύο δεκαετίες, η Camille Miceli είναι ένα "διαμάντι” για τον κόσμο της μόδας. Η σχεδιάστρια κοσμημάτων με τη μοναδική αισθητική και το πολύ ιδιαίτερο προσωπικό στιλ έχει καταφέρει με το ταλέντο της να συνεργαστεί με διάσημους σχεδιαστές μόδας όπως οι Marc Jacobs, John Galliano και Nicolas Ghesquière, αλλά και να υπάρξει μούσα τους.

Την 1η Σεπτεμβρίου, η LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton όρισε την Miceli ως τη νέα καλλιτεχνική διελυθύντρια του Emilio Pucci.

Πλέον γίνεται η πρώτη γυναίκα creative director του ιταλικού οίκου . "Είμαι έτοιμη να αναλάβω αυτό τον ρόλο. Ήταν η σωστή στιγμή να συμβεί” λέει η Camille Miceli.

Ο οίκος Pucci είχε μείνει χωρίς καλλιτεχνικό διευθυντή από το 2017, όταν ο Massimo Giorgetti, ο Ιταλός σχεδιαστής που βρίσκεται πίσω από το brand, MSGM, αποχώρησε από τον οίκο. Όλο αυτό το διάστημα ο οίκος ανέθετε σε διαφορετικούς σχεδιαστές να δημιουργήσουν τις συλλογές του κάθε σεζόν όπως η Christelle Kocher του οίκου Kocher και ο Tomo Koizumi του οίκου Tomo.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.