ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H Coccinelle for Barbie ήταν η συνεργασία που θέλαμε και δεν το ξέραμε


Μάρθα Κουμπάνη

7 Σεπτεμβρίου 2021

H Coccinelle for Barbie ήταν η συνεργασία που θέλαμε και δεν το ξέραμε
H Coccinelle for Barbie ήταν η συνεργασία που θέλαμε και δεν το ξέραμε

Η ιταλική μάρκα αξεσουάρ Coccinelle συνεργάζεται με την Barbie για μια νέα τσάντα και μια καμπάνια η οποία επικεντρώνεται στο inclusivity και diversity.

Ο Coccinelle πιστεύει ότι «το μέλλον είναι απεριόριστο» και ξεκινά ένα νέο διεθνές project «Coccinelle for Barbie» που υποστηρίζει «μια διάσταση χωρίς στερεότυπα όπου πέφτουν τα εμπόδια, οι διαφορές γιορτάζονται και η φυσική ομορφιά ενθαρρύνεται».

jenny.gr

Η καμπάνια θα εκτείνεται σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο, εξηγεί η μάρκα, και περιλαμβάνει διεθνείς και ιταλίδες πρέσβειρες και γυναίκες leaders όπως η Daniela Scattolin, η Annalisa Arcando και η Nina Rima, οι οποίες θα μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες και θα προωθήσουν ένα παγκόσμιο μήνυμα ένταξης και αισιοδοξίας.

«Η αποστολή μας είναι σαφής: να κάνουμε θόρυβο. Επειδή το inclusivity, η αποδοχή του εαυτού και το girl power δεν είναι απλώς λέξεις, που ακούγονται ωραία και δεν σημαίνουν τίποτα. Όσο περισσότερο επαναλαμβάνεται το μήνυμα, τόσο περισσότερο κυκλοφορεί, τόσο το καλύτερο», εξηγεί η Coccinelle σε δήλωση τύπου.

Η καμπάνια συνοδεύεται από την τσάντα Coccinelle for Barbie από ισχυρό νάιλον καμβά, συμπεριλαμβανομένου του 50 % από ανακυκλωμένες πηγές, μαζί με δερμάτινα λουριά Η τσάντα διατίθεται σε μαύρο ή ροζ χρώμα και φέρει τις λέξεις ‘The Future is Limitless’ σε χαρακτήρες γκράφιτι.

Η τσάντα Coccinelle for Barbie κοστίζει 120 ευρώ.