ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H Coccinelle for Barbie ήταν η συνεργασία που θέλαμε και δεν το ξέραμε


Μάρθα Κουμπάνη

7 Σεπτεμβρίου 2021

H Coccinelle for Barbie ήταν η συνεργασία που θέλαμε και δεν το ξέραμε
H Coccinelle for Barbie ήταν η συνεργασία που θέλαμε και δεν το ξέραμε

Η ιταλική μάρκα αξεσουάρ Coccinelle συνεργάζεται με την Barbie για μια νέα τσάντα και μια καμπάνια η οποία επικεντρώνεται στο inclusivity και diversity.

Ο Coccinelle πιστεύει ότι «το μέλλον είναι απεριόριστο» και ξεκινά ένα νέο διεθνές project «Coccinelle for Barbie» που υποστηρίζει «μια διάσταση χωρίς στερεότυπα όπου πέφτουν τα εμπόδια, οι διαφορές γιορτάζονται και η φυσική ομορφιά ενθαρρύνεται».

jenny.gr

Η καμπάνια θα εκτείνεται σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο, εξηγεί η μάρκα, και περιλαμβάνει διεθνείς και ιταλίδες πρέσβειρες και γυναίκες leaders όπως η Daniela Scattolin, η Annalisa Arcando και η Nina Rima, οι οποίες θα μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες και θα προωθήσουν ένα παγκόσμιο μήνυμα ένταξης και αισιοδοξίας.

«Η αποστολή μας είναι σαφής: να κάνουμε θόρυβο. Επειδή το inclusivity, η αποδοχή του εαυτού και το girl power δεν είναι απλώς λέξεις, που ακούγονται ωραία και δεν σημαίνουν τίποτα. Όσο περισσότερο επαναλαμβάνεται το μήνυμα, τόσο περισσότερο κυκλοφορεί, τόσο το καλύτερο», εξηγεί η Coccinelle σε δήλωση τύπου.

Η καμπάνια συνοδεύεται από την τσάντα Coccinelle for Barbie από ισχυρό νάιλον καμβά, συμπεριλαμβανομένου του 50 % από ανακυκλωμένες πηγές, μαζί με δερμάτινα λουριά Η τσάντα διατίθεται σε μαύρο ή ροζ χρώμα και φέρει τις λέξεις ‘The Future is Limitless’ σε χαρακτήρες γκράφιτι.

Η τσάντα Coccinelle for Barbie κοστίζει 120 ευρώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.