ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Alber Elbaz: 40 οίκοι μόδας αποτίουν φόρο τιμής στον σχεδιαστή


Μάρθα Κουμπάνη

9 Σεπτεμβρίου 2021

Alber Elbaz: 40 οίκοι μόδας αποτίουν φόρο τιμής στον σχεδιαστή
Alber Elbaz: 40 οίκοι μόδας αποτίουν φόρο τιμής στον σχεδιαστή

Ο Alber Elbaz έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή στις 24 Απριλίου 2021. Είχε μόλις επιστρέψει στη μόδα με το brand ΑΖ Factory. Ο θάνατός του προκάλεσε βαθιά θλίψη στον χώρο της μόδας.

Στη μνήμη του που έχει προγραμματίσει event το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη λήξη της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού και σε αυτό 40 οίκοι μόδας θα αποτίνουν φόρο τιμής στον σχεδιαστή, όπως αναφέρει το WWD. Στο runway show που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Οκτωβρίου θα συμμετάσχουν όλοι οι παραπάνω με δημιούργιες που ετοιμάζουν ως φόρο τιμής στον εκλιπόντα σχεδιαστή. Η λίστα με τα ονόματα όσων λαμβάνουν μέρος δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, ωστόσο όπως δήλωσε ο CEO του AZ Factory Laurent Malecaze, η συλλογή που θα παρουσιαστεί θα περιλαμβάνει μια τεράστια γκάμα από δημιουργίες «από την υψηλή ραπτική έως το streetstyle, σε σχέδια νεώτερων αλλά και καταξιωμένων σχεδιαστών».

Πηγές αναφέρουν στην ιστοσελίδα ότι ανάμεσα σ' αυτούς που σχεδιάζουν looks για το show είναι η Maria Grazia Chiuri του οίκου Dior, ο Nicolas Ghesquière του οίκου Louis Vuitton, ο Demna Gvasalia του οίκου Balenciaga, ο Rick Owens και ο Pierpaolo Piccioli του οίκου Valentino.

Το αφιέρωμα στον Alber Elbaz θα έχει τον τίτλο «Love Brings Love».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.