ΣΤΙΛ FASHION NEWS

RETHINK FASHION-Ένα πρωτότυπο get-together στο νέο corner της adidas στο attica City Link


Μάρθα Κουμπάνη

13 Σεπτεμβρίου 2021

RETHINK FASHION-Ένα πρωτότυπο get-together στο νέο corner της adidas στο attica City Link
RETHINK FASHION-Ένα πρωτότυπο get-together στο νέο corner της adidas στο attica City Link

H adidas κάλεσε τις γυναίκες που αγαπούν το brand, να δουν τη μόδα αλλιώς, σε ένα ιδιαίτερο RETHINK FASHION event στο νέο corner της adidas που βρίσκεται στον 3ο όροφο του απόλυτου shopping προορισμού της πόλης, του attica City Link. Η προτροπή της adidas για το μέλλον της μόδας είναι ηχηρή: σκέψου βιώσιμα, επαναπροσδιόρισε τη μόδα και δημιούργησε από το παλιό κάτι νέο! Γυναίκες από τον χώρο των media, της μόδας, του αθλητισμού, της μουσικής, της τέχνης, της μαγειρικής, των social media και της τηλεόρασης, είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα 263 τ.μ. του corner και να δουν από κοντά όλα τα τελευταία προϊόντα του brand από τις συλλογές adidas Originals, adidas Performance, adidas Kids και adidas by Stella McCartney.

jenny.gr

Στην είσοδο του corner τις υποδέχτηκε ένα εντυπωσιακό video wall, όπου προβάλλονται όλες οι πρόσφατες καμπάνιες της adidas, ενώ παντού στον χώρο κυριαρχούν street και sport fashion στοιχεία. Στο womenloungeτου corner, η designer Μαρίνα Διαμαντίδη, μέσω ενός σύντομου workshop, έδειξε πώς μπορούμε με δημιουργική σκέψη και θέληση, να εκμεταλλευτούμε οποιοδήποτε υλικό τριγύρω μας και να δημιουργήσουμε κάτι νέο που θα μας εκπλήξει.

jenny.gr

Η designer, η οποία ασχολείται με την παραγωγή  θεατρικών κοστουμιών από ήδη χρησιμοποιημένα κοστούμια, δημιούργησε για το event tote bags καθώς και ένα ολοκληρωμένο running outfit που έντυσε το mannequin στο  χώρο, τα οποία  είχαν φτιαχτεί με κομμάτια υφασμάτων και υλικών από παλιά προϊόντα adidas Η βιώσιμη μόδα είναι πιοαναγκαία από ποτέ και η adidas, η οποία έχει δεσμευτεί να χρησιμοποιεί μόνο ανακυκλωμένο πλαστικό τα επόμενα χρόνια, σε καλεί να ανακαλύψεις τα βιώσιμα προϊόντα της στο νέο corner της στο attica City Link και να ξανασκεφτείς τι είναι η μόδα του μέλλοντος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.