ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το teaser για το Savage X Fenty Show Vol. 3 βγήκε και θα σας αφήσει άφωνους


Μάρθα Κουμπάνη

14 Σεπτεμβρίου 2021

Το teaser για το Savage X Fenty Show Vol. 3 βγήκε και θα σας αφήσει άφωνους
Η Rihanna μοιράστηκε ένα νέο teaser βίντεο για το επερχόμενο Savage X Fenty Show Vol. 3

Η Rihanna μοιράστηκε ένα νέο teaser βίντεο για το επερχόμενο Savage X Fenty Show Vol. 3 special, το οποίο πρόκειται να προβληθεί από το Amazon Prime σε όλον τον κόσμο αργότερα αυτόν τον μήνα.

Εκτός από το teaser clip, που διατίθεται παρακάτω μέσω Instagram, αποκαλύφθηκε και το πλήρες cast καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν στην τελευταία συναρπαστική εμπειρία του show Savage X Fenty Show. Οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν performances από τους Nas, Daddy Yankee, BIA, Jazmine Sullivan, Ricky Martin, Normani και Jade Novah.

Στο teaser video βλέπουμε να εναλάσσονται εικόνες από τα την προετοιμασία τόσο της Rihanna, όσο και από το backstage και το μακιγιάζ, τις πρόβες των χορευτών και ένα απόσπασμα από την εκπληκτική performance.

Αυτές που επιβεβαιώθηκαν ότι κάνουν ειδικές εμφανίσεις είναι οι Adriana Lima, Aleali May, Alek Wek, Alva Claire, Behati Prinsloo, Bella Poarch, Eartheater, Emily Ratajkowski, Erykah Badu, Gigi Hadid, Gottmik, Irina Shayk, Jeremy Pope, Joan Smalls, Jojo T . Gibbs, Leiomy, Lola Leon, Lucky Blue Smith, Lauren Wasser, Mena Massoud, Nyjah Huston, Precious Lee, Princess Gollum, Raisa Flowers, Sabrina Carpenter, Soo Joo Park, The Symone, Theseo Mbedu, Troye Sivan, Vanessa Hudgens και άλλες.

jenny.gr

Όπως ανακοινώθηκε προηγουμένως, η νέα συλλογή θα είναι επίσης διαθέσιμη για αγορά στο Savage X Fenty Show Vol. 3 ημέρα έναρξης μέσω του Amazon Fashion Store και του ιστότοπου Savage X Fenty. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.