ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το νέο παγκόσμιο concept store της Zara στο Golden Hall εντυπωσιάζει


Μάρθα Κουμπάνη

16 Σεπτεμβρίου 2021

Το νέο παγκόσμιο concept store της Zara στο Golden Hall εντυπωσιάζει
Το νέο παγκόσμιο concept store της Zara στο Golden Hall

Το νέο της παγκόσμιο concept store της στην Ελλάδα αποκάλυψε η Zara, στο Golden Hall. Εκτεινόμενο σε απόσταση περίπου 3.200 τ.μ. χώρο πώλησης σε δύο ορόφους, το νέο κατάστημα παρουσιάζει τις τελευταίες συλλογές του Zara Woman, Man και Kids και ένα πλήρως εξοπλισμένο ειδικό τμήμα ομορφιάς.

jenny.gr

 

Το store concept είναι σχεδιασμένο από την αρχιτε- κτονική ομάδα της Zara και περιγράφεται ως απλό, λειτουργικό, σοφιστικέ και εκλεπτυσμένο. Εκτείνεται γύρω από ομόκεντρους χώρους που έχουν σχεδιαστεί ως πλαίσιο για τις συλλογές Zara, όπου το προϊόν και ο καταναλωτής είναι οι πρωταγωνιστές. Το ολοκληρωμένο μοντέλο καταστημάτων και διαδικτύου της Zara επιτρέπει στην αλυσίδα να προσαρμόζεται στους πελάτες σε πραγματικό χρόνο, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης με τη μόδα σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Από την άποψη αυτή, οι χώροι εμπειρίας πελατών στο κατάστημα θα προσφέρουν νέους χώρους ευελιξίας, όπως χώρους αναμονής δωματίων και εκθεσιακούς χώρους.

jenny.gr

Η εγκατάσταση πληροί τα κριτήρια οικολογικής απόδοσης του ομίλου Inditex και διαθέτει τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις της Zara για να εξασφαλίσει μια απρόσκοπτα ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.