ΣΤΙΛ FASHION NEWS

O οίκος Louis Vuitton επιστρέφει στη Μήλο, για την πιο μαγευτική καμπάνια


Μάρθα Κουμπάνη

20 Σεπτεμβρίου 2021

O οίκος Louis Vuitton επιστρέφει στη Μήλο, για την πιο μαγευτική καμπάνια
O οίκος Louis Vuitton επιστρέφει στην Μήλο για την καμπάνια του και οι εικόνες είναι μαγευτικές

Toν Αύγουστο ο διάσημος γαλλικός οίκος μόδας Louis Vuitton ανακοίνωσε πως πρόκειται να παρουσιάσει την καμπάνια του για τα signature ταξιδιωτικά είδη σε 4 φάσεις. Σε κάθε μία από αυτές θα πρωταγωνιστούν παιδιά που ανακαλύπτουν έναν συναρπαστικό προορισμό.

Ο πρώτος από τους προορισμούς αυτούς ήταν η Μήλος, ενώ θα ακολουθήσουν η Πέτρα και το Ουάντι Ραμ στην Ιορδανία και η νησίδα Mont Saint Michel στις ακτές της Νορμανδίας.

Την καμπάνια φωτογράφησε η Viviane Sassen η οποία είχε στόχο να οπτικοποιήσει σε μια σειρά από υπέροχες εικόνες την τέχνη του ταξιδιού, την αίσθηση της ελευθερίας. Τα προϊόντα του οίκου είναι εκεί, ωστόσο εμφανίζονται σε δευτερεύουσα θέση για να δώσουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη μαγεία που συνοδεύει την ανακάλυψη ενός νέου τόπου.

Στο πρώτο μέρος της καμπάνιας που πραγματοποιήθηκε στη Μήλο μια παρέα μικρών παιδιών απολαμβάνουν τη μαγευτική φύση του νησιού και ανακαλύπτουν εκπληκτικά σημεία του. Ο οίκος μόλις μοιράστηκε περισσότερες εντυπωσιακές εικόνες από την καμπάνια στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram και μείναμε να θαυμάζουμε. Στις εικόνες δεσπόζει το απέραντο ελληνικό μπλε και οι λευκοί βράχοι του εντυπωσιακού νησιού της Μήλου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.