ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Mε αυτά τα looks θα φέρετε το φθινόπωρο στο στιλ σας


Μάρθα Κουμπάνη

2 Οκτωβρίου 2021

Mε αυτά τα looks θα φέρετε το φθινόπωρο στο στιλ σας
Mε αυτά τα looks θα φέρετε το φθινόπωρο στο στιλ σας

H θερμοκρασία έπεσε απότομα και μπαίνουμε σιγά σιγά σε φθινοπωρινό mood. Είμαστε απολύτως έτοιμες να φορέσουμε όλες τις νέες τάσεις και να αλλάξουμε διάθεση, να βγούμε και να εντυπωσιάσουμε. 

Το φθινόπωρο είναι η καλύτερη στιγμή για ανανέωση της γκαρνταρόμπας και του στιλ μας. Αυτό σημαίνει time for shopping και την πρώτη επίσκεψη στο Golden Hall για τη νέα σεζόν.

Eίναι εκείνη η εποχή του χρόνου, που επιλέγουμε κομμάτια-κλειδιά, επενδύουμε σε basics, ρούχα και αξεσουάρ με διαχρονική κομψότητα που θα φοράμε ξανά και ξανά για πολύ καιρό.

Αυτή η φιλοσοφία επεκτείνεται ακόμα και στις αποχρώσεις, τις υφές και τα μοτίβα που θα φορέσουμε το φετινό φθινόπωρο. Αν και μοντέρνα τα σχέδια των αγαπημένων μας fashion brands χαρακτηρίζονται φέτος από αυτή την διαχρονικότητα και άνεση.

Έτσι στην πρώτη μας βόλτα για ψώνια στο αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο και δημιουργήσαμε τα πιο stylish σύνολα που θα φέρουν το φθινόπωρο στο στιλ μας.

Το shirt dress και η καμπαρντίνα

Οι πρώτες δροσερές ημέρες θα μας βρουν να φοράμε trench coats. Ο πιο ευκολοφόρετος συνδυασμός είναι με τα καλοκαιρινά μας shirt dresses και trainers.

jenny.gr

Shirt dress και καμπαρντίνα, Gap

To κασμιρένιο φόρεμα

 To απαλό και πολυτελές κασμίρ, είναι ιδανικό για να σας κρατήσει ζεστές στα πρώτα κρύα, ενώ το φόρεμα σε γλυκό μπεζ δείχνει μοναδικά elegant και θηλυκό.

jenny.gr

Φόρεμα Polo Ralph Lauren, attica

To college look

To retro στιλ έχει επιστρέψει δυναμικά. Υιοθετήστε το με ένα πλεκτό με college αναφορές.

jenny.gr

Πλεκτό, πουκάμισο και κοτλέ φούστα, Gant

Τotal denim και καρό πανωφόρι

Αν θέλετε να κάνετε το statement, το καρό πανωφόρι σε μια απόχρωση έξω από τα συνηθισμένα είναι μια καλή επιλογή. Συνδυάστε το με ένα πιο ήσυχο set από μέσα όπως εδώ με total denim.

jenny.gr

Πουκάμισο, τζιν παντελόνι, παλτό και μποτάκια, Benetton

 

To set

Tα co-ords είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις και αυτό το houndstooth look αποπνέει british αέρα.

jenny.gr

Jacket, παντελόνι και καπέλο, Vans

H φόρμα

Για τις ημέρες με πολύ «τρέξιμο» αλλά και τις χαλαρές βόλτες στο πάρκο το Σαββατοκύριακο, μια κομψή φόρμα με luxurious λεπτομέρειες είναι must.

jenny.gr

Φόρμα Freddy

Τα ankle boots 

Ένα ζευγάρι chic μποτάκια είναι ψηλά στην wish list μας κάθε φθινόπωρο. Φέτος θα έχουν ιδιαίτερο χρώμα και σόλα σε αντίθεση.

jenny.gr

Μποτάκια Camper

Tα μαύρα γυαλιά

Ένα νέο ζευγάρι γυαλιά ηλίου είναι πάντα καλή ιδέα για να ανανεωθείτε.

jenny.gr

Mαύρα γυαλιά ηλίου, Occhio Papavassiliou

Φωτογραφίες Χρήστος Λώλος

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.