ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Αυτοί είναι οι 44 κορυφαίοι σχεδιαστές μόδας που δημιούργησαν looks φόρο τιμής στον Alber Elbaz


Μάρθα Κουμπάνη

28 Σεπτεμβρίου 2021

Αυτοί είναι οι 44 κορυφαίοι σχεδιαστές μόδας που δημιούργησαν looks φόρο τιμής στον Alber Elbaz
Αυτοί είναι οι 44 κορυφαίοι σχεδιαστές μόδας που δημιούργησαν looks φόρο τιμής στον Alber Elbaz

Σύμφωνα με τον Ralph Lauren, ο Alber Elbaz ήταν «μεγαλύτερος από τη ζωή».

«Αλλά με ταπεινό τρόπο. Όποτε συναντηθήκαμε, με άγγιζε η ζεστασιά του και η ιδιαίτερη χαρά του για τη ζωή », είπε ο Ralph Lauren. «Πάντα έλεγε ότι προτιμούσε να ψιθυρίζει απ' το να μιλά δυνατά και τα σχέδιά του αντανακλούσαν αυτή την ήσυχη ομορφιά. Έφερε μια αληθινή ακεραιότητα στη βιοτεχνία του και στον τρόπο που ζούσε».

Ο Lauren είναι ένας από τους 44 σχεδιαστές που συμφώνησαν να δημιουργήσουν εμφανίσεις προς τιμήν του εκλιπόντος σχεδιαστή για το αφιέρωμα του AZ Factory «Love Brings Love» στις 5 Οκτωβρίου που θα κλείσει την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Ο Αμερικανός σχεδιαστής έβγαλε μια παραλλαγή του iconic bear sweater που μοιάζει με το signature look του Elbaz.

«Είναι μια αντανάκλαση του προσωπικού του στiλ, της εκτίμησης της δεξιοτεχνίας και της λεπτής αίσθησης του χιούμορ», είπε o Lauren.

Ο κορυφαίος οίκος μόδας του Elbaz, AZ Factory μοιράστηκε τον πλήρη κατάλογο των συμμετεχόντων σχεδιαστών, από τα ανερχόμενα ταλέντα μέχρι τα πιο διάσημα εμπορικά σήματα της Ευρώπης: Εκτός από τον Lauren, οι άλλοι είναι ο Pieter Mulier του Alaïa, Sarah Burton του Alexander McQueen, Demna Gvasalia of Balenciaga, Olivier Rousteing του Balmain, Daniel Lee του Bottega Veneta, Riccardo Tisci of Burberry, Charaf Tajer του Casablanca, Gabriela Hearst του Chloé, Maria Grazia Chiuri του Dior, Christopher John Rogers, Rei Kawakubo του Comme des Garçons, Dries Van Noten, Kim Jones του Fendi, Giambattista Valli, Giorgio Armani, Matthew Williams του Givenchy, Alessandro Michele του Gucci, Guo Pei, Nadège Vanhée-Cybulski του Hermès, Iris Van Herpen σε συνεργασία με την Adobe, Jean Paul Gaultier, Bruno Sialelli του Lanvin, Jonathan Anderson του Loewe, Nicolas Ghesquière του Louis Vuitton, Virgil Abloh του Off-White, Raf Simons, Rick Owens, Rosie Assoulin, Chitose Abe του Sacai, Anthony Vaccarello του Saint Laurent, Daniel Roseberry του Schiaparelli, Simone Rocha, Stella McCartney, Thebe Magugu, Thom Browne, Tomo Koizumi, Pierpaolo Piccioli του Valentino, Donatella Versace of Versace, Guram Gvasalia of Vetements, Viktor Horsting και Rolf Snoeren του Viktor & Rolf, Vivienne Westwood και Andreas Kronthaler for Vivienne Westwood, Grace Wales Bonner και Glenn Martens του Y/Project.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.