ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η νέα συλλογή του ελληνικού brand Arpyes είναι ο ορισμός του cool stuff


Μάρθα Κουμπάνη

7 Οκτωβρίου 2021

Η νέα συλλογή του ελληνικού brand Arpyes είναι ο ορισμός του cool stuff
Η νέα συλλογή του ελληνικού brand Arpyes είναι ο ορισμός του cool stuff

Υπερηφάνεια, Τύχη, Αγάπη, Καλοσύνη, Χαρά, Αποδοχή, Ελπίδα, Ελευθερία. 8 λέξεις, αμέτρητα θετικά νοήματα και συναισθήματα. Και αυτές είναι μόνο μερικές από τις λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν στη νέα συλλογή του ελληνικού brand Arpyes που δημιουργήθηκε για να γεμίσει ανεπάντεχα χρώματα, όμορφα και πρωτότυπα patterns, ζωντάνια και αισιοδοξία αυτή τη χρονιά.

Οι Arpyes είναι ένα brand που με κάθε του νέα συλλογή παραδίδει μαθήματα στυλ. Αυτό που τις κάνεις να ξεχωρίζουν είναι η διαφορετική τους ματιά πάνω στη γυναικεία μόδα. Με urban διάθεση και minimal, street style δημιουργούν ρούχα που ως επί το πλείστον είναι σε oversized γραμμές, ώστε να κινούμαστε με ελευθερία και άνεση ως άλλες Άρπυιες της σύγχρονης εποχής.
Με το που τα φοράς νιώθεις μια instant σιγουριά ότι θα είσαι άνετη και στυλάτη χωρίς υπερβολές. Τα ρούχα τους έχουν επίσης, το καλό να μπορούν να φορεθούν όλη μέρα. Το πρωί με sneakers, μοκασίνια, αρβυλάκια ή ψηλοτάκουνα για το βράδυ. Είναι ευέλικτα, πρακτικά και με ψαγμένα σχέδια, ό,τι χρειαζόμαστε δηλαδή.

Βρες τα εδώ

Η νέα τους συλλογή είναι γεμάτη staple κομμάτια που όσο τα κοιτάς τόσο πιο πολύ τα θες.

Ονομάζεται YES COLLECTION, γιατί μέσω αυτής, η Εύα και η Ιακωβίνα, οι δύο δημιουργοί του brand Arpyes, θέλουν να μας αναπτερώσουν το ηθικό και να μοιράσουν θετικότητα σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Και το κατάφεραν αφού το κάθε κομμάτι τους δίνει αυτό το boost αυτοπεποίθησης και καλής διάθεσης. Γιατί αντί να περιμένουμε από το σύμπαν “για κάτι καλό”, μπορούμε να το φέρουμε εμείς στη ζωή μας μέσα από τα πιο απλά και καθημερινά πράγματα, όπως είναι το ντύσιμό μας.

Βρες τα εδώ


“Δεν υπάρχουν Arp”yes” χωρίς τη λέξη “yes” και λαμβάνουμε μόνο το “Ναι” ως απάντηση! Η θετικότητα αυτής της λέξης είναι η έννοια της νέας συλλογής μας. Αφήνουμε τα αρνητικά συναισθήματα πίσω και καλωσορίζουμε τα θετικά συναισθήματα, τις αρετές και τις δυνατότητες. Αυτός είναι ο λόγος που δώσαμε ονόματα στα ρούχα μας που είναι αφιερωμένα στη καλή πλευρά της ζωής. Μπορείτε λοιπόν, απλώς να ενδώσετε σε αυτά τα θετικά vibes και να προσελκύσετε στη ζωή σας τα πράγματα που θέλετε να γίνετε” αναφέρουν οι δύο δημιουργοί.

Ύστερα από σχεδόν ενάμιση χρόνο που τον περάσαμε με φόρμες και φούτερ, η ιδέα να φορέσουμε κάτι λίγο πιο exciting και fun είναι παραπάνω από ελκυστική.
Παρακάτω λοιπόν συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας κομμάτια από τη νέα τους συλλογής και πραγματικά είναι ένα και ένα. It’s a yes from us!



Βρες τα εδώ

Βρες τα εδώ



Βρες το εδώ

Βρες τα εδώ

Βρες τα εδώ

Βρες τα εδώ

Βρες τα εδώ



Όλη τη YES COLLECTION μπορείς να τη βρεις εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS