ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Dua Lipa φορά το sneaker που κάθε στιλάτη θέλει στην ντουλάπα της


Μάρθα Κουμπάνη

26 Οκτωβρίου 2021

Η Dua Lipa φορά το sneaker που κάθε στιλάτη θέλει στην ντουλάπα της
Η Dua Lipa φορά το sneaker που κάθε στιλάτη θέλει στην ντουλάπα της

Πάντα μας άρεσε να ενημερωνόμαστε για όλες τις νέες τάσεις της μόδας. Παλιότερα το κάναμε ξεφυλλίζοντας τους τίτλους των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας. Στην συνέχεια τα runways και οι εμφανίσεις των πιο διάσημων stars στο κόκκινο χαλί μας έδωσαν έμπνευση. Τα supermodels των 90s με τα σκάνδαλά τους μπήκαν στο σπίτι μας χάρη στους paparazzi και τα tabloids και το στιλ τους διαδόθηκε μαζί με την φήμη τους.

Πλέον τίποτα από αυτά δεν χρειάζεται. Υπάρχουν τα social media όπου μπορούμε πολύ έυκολα να αναζητήσουμε έμπνευση για το στιλ μας στους πιο ενημερωμένους fashion λογαριασμούς. Η άνοδος τους έφερε χιλιάδες φωτογραφίες street style στις οθόνες των κινητών μας, με αποτέλεσμα να έχουμε την αίσθηση ότι βρισκόμαστε κι εμείς σε κάθε fashion week μαζί με τις ιέρειες του στιλ που θαυμάζουμε. Το street style και τα κοινωνικά δίκτυα ανέδειξαν το στιλ απλών καθημερινών γυναικών και το έκαναν προσιτό σε όλες μας.

jenny.gr

Κάπως έτσι δεν χορταίνουμε να χαζεύουμε street style looks. Πρωτότυποι συνδυασμοί, τολμηρές επιλογές, ανατρεπτικές εμφανίσεις, απευθείας από τις μεγαλουπόλεις της μόδας έρχονται να ευρύνουν τους ορίζοντες μας, να αναδιαμορφώσουν την αισθητική μας και να μας πείσουν τελικά να πειραματιστούμε κάθε φορά με κάτι νέο. 

Θαυμάζουμε τα πάντα: Tα ρούχα, τα χρώματα, τις υφές, τα prints, τις λεπτομέρειες και φυσικά τα αξεσουάρ. Και μιας και αναφέραμε τα αξεσούάρ. Θα έχετε προσέξει πόσο cool και μοντέρνα είναι τα παπούτσια που παρελαύνουν στις fashion weeks φορεμένα από τα It girls της μόδας -μοντέλα, influencers, celebrities. Mία από αυτές είναι και η Dua Lipa -αγαπημένη της Gen Z- η οποία θεωρείται από τα πιο επιδραστικά, νεαρά είδωλα του στιλ. Η 26χρονη τραγουδίστρια της pop, φορά πρώτη όλες τις νέες τάσεις, με τους εκατομμύρια θαυμαστών και followers της στο Instagram να την αποθεώνουν. Κάθετι που φορά η εντυπωσιακή Dua γίνεται αμέσως it thing.

Συνεπώς όταν η star λέει ότι ένα ζευγάρι sneakers, είναι η απόλυτη τάση, δεν έχουμε παρά να την πιστέψουμε. H Dua φορά πρώτη και μας συστήνει τα Mayze.

jenny.gr

Aκούγεται cool έ; Και είναι στ αλήθεια, καθώς τα Mayze είναι το νέο ζευγάρι με την υπογραφή της PUMA.

Η PUMA κυκλοφόρησε την νέα της καμπάνια με την παγκόσμια pop star Dua Lipa φορώντας το τελευταίο sneaker, Mayze – ένα σχέδιο με μια τολμηρή και προχωρημένη σιλουέτα, εμπνευσμένο από τη μόδα του δρόμου.
Το Mayze είναι φτιαγμένο για γυναίκες που αγαπούν να τραβούν τα βλέμματα με την εμφάνιση τους. Όπως και η ίδια Dua Lipa αναφέρει «το Mayze έχει τέλεια εφαρμογή, που με βολεύει πάνω στη σκηνή αλλά και εκτός. Η κλασική ψηλή σόλα που διαθέτει είναι τόσο ευέλικτη, που μπορώ να τα φοράω σε οποιαδήποτε εμφάνιση».
Το ιδιαίτερο αυτό παπούτσι έχει σχεδιαστεί από ένα μίγμα παλαιών και μοντέρνων κλασικών ζευγαριών της PUMA. H μεσαία αλλά και η εξωτερική σόλα του παπουτσιού αποτελείται από καουτσούκ για να προσφέρει καλύτερη άνεση και περισσότερη αντοχή στην καθημερινότητα και το πάνω μέρος του είναι εξ ολοκλήρου καλυμμένο από suede, προσφέροντας λάμψη και κομψότητα, δηλαδή τελικά ένα glam και πολυτελές look. 

jenny.gr

Η Vanessa Kirby με Gucci


Το Mayze αποτελεί βασικό κομμάτι της καμπάνιας «She Moves Us« της PUMA, η οποία αναδεικνύει μερικές από τις κορυφαίες PUMA ambassadors που σκοπό έχουν να προβάλλουν τις γυναίκες που τα έχουν καταφέρει στο χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού και παράλληλα να εμπνεύσουν κι άλλες γυναίκες σε όλο τον κόσμο να πετύχουν το ίδιο.

jenny.gr

Αναμφίβολλα η Dua Lipa είναι μία από αυτές. Όσο για το παπούτσι που θα μας μεταμορφώσει και εμάς σε street style stars μόλις βρέθηκε.
Ανακάλυψε το νέο Mayze στο επίσημο eshop της PUMA αλλά και σε επιλεγμένά καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Καταστήματα PUMA Αθήνα:

- PUMA Store, Γλυφάδα

Αγγέλου Μεταξά 40A

- PUMA Store, Αθήνα

Ευαγγελίστριας 8

- PUMA Corner, Attica City Link

Πανεπιστημίου 9, Αθήνα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.