ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Balenciaga Crocs 2.0: Ασχημόμορφες μπότες και mules που φοριούνται πιο εύκολα -ή και όχι


Μάρθα Κουμπάνη

2 Νοεμβρίου 2021

Balenciaga Crocs 2.0: Ασχημόμορφες μπότες και mules που φοριούνται πιο εύκολα -ή και όχι
Tα νέα Balenciaga Crocs είναι μπότες, mules και φοριούνται πιο εύκολα. Ή και όχι

Τα είδαμε για πρώτη φορά στο runway show του οίκου Balenciaga για την Spring 2022 Clones, το ψηφιακό show όπου ο Balenciaga, κλωνοποίησε το ίδιο μοντέλο 44 φορές. Και τώρα, σηματοδοτώντας την επίσημη κυκλοφορία τους, ο Balenciaga παρουσιάζει τη νεότερη συνεργασία του με την Crocs, Crocs 2.0.

jenny.gr

Όπως όλοι γνωρίζουμε καλά, η συνεργασία Balenciaga και Crocs δεν είναι κάτι καινούργιο. Η πρώτη συνεργασία μεταξύ των δύο εμπορικών σημάτων είχε ως αποτέλεσμα τα γνωστά μας ugly shoes να πάρουν μορφή γιγάντιας πλατφόρμας, στολισμένης με πολύχρωμες καρφίτσες και pins ως μέρος της συλλογής της για την Άνοιξη 2018. Και τώρα για το 2.0; Οι Crocs Boots και οι Crocs Madam mule επανασχεδιάζονται. Την καμπάνια φωτογράφισαν οι καλλιτέχνες mixed-media από το Βερολίνο Anna Uddenberg και Kristina Nagel.

jenny.gr

Η νέα καμπάνια εξερευνά το ανθρώπινο σώμα και τη συστροφή, χαρακτηριστικά γνωρίσματα της καλλιτέχνιδας Anna Uddenberg και του έργου της.

Τα παπούτσια φορούν ανθρωπόμορφα γλυπτά. Στα γλυπτά της καμπάνιας χρησιμοποιήθηκε επίσης η ανακύκλωση παλιών υλικών Balenciaga. Στη συνέχεια, κάθε κομμάτι τοποθετήθηκε στους δρόμους του Βερολίνου και φωτογραφήθηκε από την καλλιτέχνη Kristina Nagel. Ο Balenciaga ανακοίνωσε επίσης ότι τα γλυπτά της καμπάνιας θα εκτεθούν σε επιλεγμένες εμβληματικές μπουτίκ, συμπεριλαμβανομένου του καταστήματος Balenciaga στην Sloane Street στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη στη Madison Avenue. 

jenny.gr

Τα Balenciaga 2.0 Croc Madam mule and Croc Boot είναι τώρα διαθέσιμα τόσο στα καταστήματα όσο και στο διαδίκτυο, με περισσότερες πληροφορίες στο balenciaga.com. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.