ΣΤΙΛ FASHION NEWS

8 all day outfits που μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ


Μάρθα Κουμπάνη

23 Νοεμβρίου 2021

8 all day outfits που μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ
8 ευκολοφόρετα all day outfits που μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ

Το φετινό φθινόπωρο μοιάζει να διαρκεί περισσότερο από το συνηθισμένο. Η γνωστή μας ως μεταβατική περίοδος μοιάζει να έχει πάρει κάποιου είδους παράταση, με τον καιρό να παραμένει ούτε κρύο-ούτε ζέστη και εμείς να περιμένουμε πως και πως να φορέσουμε τα χειμερινά μας ρούχα, να μπούμε σε γιορτινό mood, αλλά και να στολίσουμε (επιτέλους) για τα Χριστούγεννα. Σε τέτοιες μεταβατικές περιόδους θέλουμε looks που να συνδυάζουν κομψότητα, άνεση και ευελιξία. Μέχρι να φορέσουμε τα «γιορτινά» μας, επιλέγουμε ευκολοφόρετα, all day σύνολα που μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ. Σύνολα που με μικρές αλλαγές ή προσθήκες μπορούν να μας βγάλουν ασπροπρόσωπες από το  πρωί στο γραφείο μέχρι μια βραδινή έξοδο.

Για να τα συνθέσουμε αρκεί μια βόλτα στο αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο, Golden Hall (το οποίο φοράει ήδη τα γιορτινά του και μας περιμένει). Στα καταστήματα του βρίσκουμε όλες τις νέες τάσεις αλλά και τα πιο διαχρονικά κομμάτια για να το πετύχουμε.

Εμείς πήγαμε στο Golden Hall και εντοπίσαμε τα πιο ευκολοφόρετα looks για όλη μέρα.

1. Τα must have αξεσουάρ

Mερικά αξεσουάρ μπορούν να δώσουν χαρακτήρα σε ένα ήσυχο και μίνιμαλ σύνολο. Ένα απλό blanket scarf, ένα ζευγάρι γάντια με πινελιές χρώματος και μια τσάντα σε ζωηρή απόχρωση είναι ιδανικά για εντυπωσιακές εμφανίσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ.

jenny.gr
jenny.gr

Accessorize 

2. Το δερμάτινο φόρεμα

Ένα δερμάτινο, μίντι φόρεμα, είναι ιδανικό για όλες τις ώρες.Το πρωί με combat boots και το βράδυ, ενώ αν θέλετε για την βραδινή έξοδο μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με ψηλοτάκουνα.

jenny.gr

DKNY

3. Λευκό πουκάμισο και δερμάτινο παντελόνι

Ο συνδυασμός αυτός είναι διαχρονικά chic. Από την μία το αυστηρό πουκάμισο (το συγκεκριμένο στην πραγματικότητα είναι body) και από την άλλη το sexy παντελόνι φέρνει την ισορροπία.

jenny.gr

Wolford

4. Total white

Όπως και το total black, το total white είναι εξίσου κατάλληλο για all day εμφανίσεις. Κομψό, πρωτότυπο και πολύ σοφιστικέ.

jenny.gr

Marina Rinaldi

5. Floral φόρεμα με μαύρο σακάκι

Yπάρχει κάτι πιο θηλυκό από ένα μίντι floral φόρεμα; Ρομαντικό ή μποέμ το πρωί συνδυάζεται με ankle boots, sneakers ή ακόμα και παπούτσια με τακούνια. Για το βράδυ αρκεί να προσθέσετε ένα κλασικό μαύρο σακάκι και μια mini bag για να τραβήξετε τα βλέμματα επάνω σας.

jenny.gr

Pinko 

6. Η mini handbag

Kαι μιας που την ανέφερα μια μικρή δερμάτινα τσάντα είναι απαραίτητη σε κάθε γυναικεία ντουλάπα

jenny.gr

Bag Stories 

7. Το matching set

 Ίσως η μεγαλύτερη τάση της χρονιάς. Τα matching sets ή αλλιώς co-ords μπορούν να φορεθούν με ευκολία από το πρωί ως το βράδυ χωρίς να χρειάζονται μεγάλες αλλαγές.

jenny.gr

Scotch & Soda

8. Βiker jacket με jeans

Τόσο το τζιν παντελόνι όσο και το δερμάτινο biker jacket αποτελούν κλασικές αξίες της γκαρνταρόμπας. Συνδυάστε τα για ένα ευέλικτο outfit με rock διάθεση.

jenny.gr

Replay

Φωτογραφίες: Χρήστος Λώλος 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.