ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Οι ωραιότερες εορταστικές fashion campaigns μας βάζουν σε Xmas mood


Μάρθα Κουμπάνη

17 Νοεμβρίου 2021

Οι ωραιότερες εορταστικές fashion campaigns μας βάζουν σε Xmas mood
Οι ωραιότερες εορταστικές fashion campaigns μας βάζουν σε Xmas mood

Σε έναν περίπου μήνα από σήμερα θα μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και θα προετοιμάζουμε τις αγορές μας για το τραπέζι των γιορτών αλλά και τις εμφανίσεις μας.

Είμαστε σίγουρες ότι έχετε περισσότερα parties και επίσημες προσκλήσεις στα οποία είστε καλεσμένες σε σύγκριση με την περασμένη χρονιά. Είτε έχετε ένα δείπνο με συναδέλφους, είτε διοργανώνετε μια μεγάλη παρέα στο σπίτι σας για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, θα χρειαστείτε τουλάχιστον μια εορταστική εμφάνιση για να εντυπωσιάσετε στις διάφορες εκδηλώσεις. Ένας πολύ καλός τρόπος για να αναζητήσετε έμπνευση για ρούχα για party ή απλά να ταξιδέψετε στον χρόνο μέχρι τον Δεκέμβριο, είναι να δείτε τις fashion campaigns για τις γιορτές του 2021.

Οι Prada, Versace και άλλοι μεγάλοι οίκοι και fashion brands κυκλοφορούν τις νέες εορταστικές συλλογές τους με εντυπωσιακά κομμάτια και λαμπερά αξεσουάρ και φυσικά δώρα για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας. Οι καμπάνιες είναι γεμάτες με dressing inspo -σκεφτείτε clip μαλλιών της δεκαετίας του '90 και σατέν φορέματα- για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά και κάθε άλλη ημέρα που θέλουμε να γιορτάσουμε.

Εμείς συγκεντρώσαμε τις holiday fashion campaigns που θα σας βάλουν στο σωστό, χριστουγεννιάτικο mood.

Cartier

Ο iconic οίκος κοσμημάτων και ρολογιών παρουσιάζει την καμπάνια «A celebration of Love» με ένα star cast με την Monica Bellucci και πολύ λευκό και κόκκινο χρώμα.

Loewe

Η καμπάνια της Loewe γιορτάζει μέσα από φωτογραφίες φίλων και οικογένειας που μαζεύονται σε ένα καθιστικό. Οι σκηνές γυρίστηκαν από τον φωτογράφο Tyler Mitchell και γεννούν νοσταλγικές μνήμες.

Loewe's holiday campaign photo.
Courtesy of Loewe
Loewe's holiday campaign photo.
Courtesy of Loewe

Prada

Το θέμα του βίντεο της εορταστικής καμπάνιας της Prada για το 2021, είναι οι άνθρωποι που έρχονται κοντά από κοινές εμπειρίες όπως τα ταξίδια.


MICHAEL Michael Kors

Ο σχεδιαστής Michael Kors κυκλοφόρησε εορταστικές καμπάνιες για τις δύο σειρές του -MICHAEL Michael Kors και Michael Kors Mens- που γιορτάζουν τη χαρά του ταξιδιού και του πάρτι με τους αγαπημένους σας φορώντας μοντέρνα ρούχα.

MICHAEL Michael Kors' holiday 2021 campaign photo.

Courtesy of Michael Kors
MICHAEL Michael Kors' holiday 2021 campaign photo.

MCM

Η εορταστική καμπάνια 2021 της MCM περιστρέφεται γύρω από το θέμα της συντροφικότητας. Περιλαμβάνει ένα diverse group παγκόσμιων δημιουργών από τον αστέρα του TikTok Josh Richards και την ηθοποιό Savannah Lee Smith μέχρι το μοντέλο Mona Matsuoka.

MCM's holiday 2021 campaign photo.

Versace

Το βίντεο της εορταστικής καμπάνιας του οίκου Versace παρουσιάζει τα glam ρούχα και αξεσουάρ για τις διακοπές των Χριστουγέννων στη δική του εκδοχή των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Kate Spade New York

Η εορταστική καμπάνια της Kate Spade New York «To All A Sparkly Night», αγκαλιάζει τις τρυφερές στιγμές της ανθρώπινης σύνδεσης μέσα από ειλικρινείς φωτογραφίες. Υπάρχουν εικόνες οικογενειών που βγάζουν μαζί μια selfie και φωτογραφίες που δείχνουν ανθρώπους να χορεύουν μαζί.

Kate Spade New York's holiday 2021 campaign photo.

Banana Republic

Ο φωτογράφος και σκηνοθέτης Richard Phibbs εμπέεται από τις ιδέες της περιπλάνησης, του νέου ρομαντισμού και της εξερεύνησης στην εορταστική καμπάνια της Banana Republic. Το σκηνικό είναι στο κάστρο Raglan του 15ου αιώνα στην Ουαλία.

Neiman Marcus

Η εορταστική καμπάνια του Neiman Marcus αποτυπώνει τον ενθουσιασμό και την ευτυχία του να μπορείς να γιορτάσεις με αυτούς που αγαπάς, κάτι που μας έλειψε πολύ τις δύο προηγούμενες χρονιές.

Miu Miu

Όλοι γνωρίζουν τον ενθουσιασμό και ανυπομονησία που συνοδεύει την προετοιμασία και το ντύσιμο για ένα πάρτι. Η καμπάνια Miu Miu αποτυπώνει αυτό το αίσθημα με τον καλύτερο τρόπο.

Miu Miu's holiday 2021 campaign photo.
Courtesy of Miu Miu
Miu Miu's holiday 2021 campaign photo.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.