ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο οίκος Gucci επιστρέφει στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου


Μάρθα Κουμπάνη

17 Νοεμβρίου 2021

Ο οίκος Gucci επιστρέφει στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου
Ο οίκος Gucci επιστρέφει στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Mετά από απουσία δυο ετών, ο οίκος Gucci επιστρέφει τον Φεβρουάριο στην Milan Fashion Week/
Την είδηση για την επιστροφή του οίκου στα shows του Μιλάνου γνωστοποίησε ο πρόεδρος και CEO του οίκου, Marco Bizzarri, στη διάρκεια της 26th Pambianco Fashion Summit. Έκανε, επίσης, γνωστό ότι ο οίκος Gucci θα πραγματοποιήσει δυο επιπλέον runway shows, ένα στα τέλη της Άνοιξης κι ένα τον επόμενο Σεπτέμβριο.

Το τελευταίο show του creative director Alessandro Michele στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου ήταν πριν το ξέσπασμα της πανδημίας τπ Φεβρουάριο του 2020, για τη γυναικεία συλλογή Φθινόπωρο 2020. Ακολούθησαν το ψηφιακό show για τη συλλογή "Epilogue” και η μίνι σειρά "Ouverture of Something That Never Ended”, ενώ ψηφιακό ήταν και το επετειακό show των 100 χρόνων του οίκου τον περασμένο Απρίλιο με τη συλλογή "Aria".

O Alessandro Michele μιλώντας τον Μάιο του 2020 για την απόφασή του να παρουσιάσει συλλογές εκτός προγράμματος και Εβδομάδων Μόδας είχε χαρακτηρίσει όρους όπως "Cruise", "pre-fall", ως "παρωχημένους", ενώ είχε πει ότι τα προγραμματισμένα ραντεβού δεν είναι πολύ συναρπαστικά από άποψη δημιουργικότητας. «Τώρα χρειαζόμαστε ένα διαφορετικό, πιο ελαστικό σύστημα που να ταιριάζει με τη στιγμή. Η δημιουργικότητα, όπως και το νερό, πάντα βρίσκει χώρο για να τρέξει», είχε προσθέσει.

Ο οίκος Gucci επέστρεψε στα ζωντανά runways με την παρουσίαση της συλλογής "Gucci Love Parade” στο Los Angeles στις αρχές Νοέμβρη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS