ΣΤΙΛ FASHION NEWS

5 cool jackets που θα σε βοηθήσουν να χτίσεις το δικό σου λεξικό του στιλ


Μάρθα Κουμπάνη

29 Νοεμβρίου 2021

5  cool jackets που θα σε βοηθήσουν να χτίσεις το δικό σου λεξικό του στιλ
5 minimal items που θα σε βοηθήσουν να χτίσεις το δικό σου λεξικό του στυλ

Tις δύο προηγούμενες χρονιές αναθεωρήσαμε πολλά στην ζωή μας και επικεντρωθήκαμε σε όσα έχουν πραγματική αξία. Σε ότι αφορά τις διεθνείς τάσεις, έγινε μια μεγάλη στροφή στα κλασικά κομμάτια, δηλαδή σε όλα εκείνα τα ρούχα και αξεσουάρ που έχουν αποδείξει την αξία τους μέσα στο χρόνο και την απλότητα. Κάπως έτσι τα outerwear ήρθαν στο προσκήνιο και διαμορφώθηκαν trends που παραπέμπουν σε πεζοπορία και δραστηριότητες στο βουνό και τη φύση γενικότερα. Τα ζεστά, ανθεκτικά και super cool πανωφόρια διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο χειμερινό ντύσιμο, άφου είναι εκείνα που φοράμε το μεγαλύτερο μέρος του χειμώνα και καλύπτουν όλο το υπόλοιπο σύνολο.

Αποτελούν την αλφάβητο του στιλ, γιατί εκτός από απαραίτητα για να μας κρατήσουν ζεστές, είναι και εκείνα που δίνουν την πρώτη εντύπωση και «μιλούν» για το στιλ μας, ενώ ολοκληρώνουν τις πιο stylish εμφανίσεις. Kάπως έτσι συνθέτουν λέξεις, φράσεις, μια ολόκληρη γλώσσα στιλ, στης οποίας το λεξικό υπάρχουν ορισμένα fashion items που πρωταγωνιστούν.

Πώς θα χτίσεις το δικό σου λεξικό στιλ; Eπιλέγοντας τα πιο cool jackets από το brand που μιλάει την γλώσσα του σύγχρονου στιλ καλύτερα από κάθε άλλο. Η αμερικανική εταιρία Calvin Klein, με τη χειμερινή συλλογή για τον χειμώνα του 2021, φέρνει ξανά στο προσκήνιο το outerwear με τα πιο κομψά και ενημερωμένα σχέδια jacket. 

Αυτά είναι τα 5 cool jackets που θα σε βοηθήσουν να χτίσεις το δικό σου λεξικό του στιλ.

Α όπως alternative

Το μαύρο δερμάτινο puffer είναι η τέλεια εναλλακτικη στο κλασικό μπουφάν. Το δέρμα δίνει ένα μοντέρνο twist ενώ το μαύρο χρώμα επιβάλλει την τολμηρή κυριαρχία του.

 

jenny.gr

Β όπως bold 

Ένα πανωφόρι σε βαθύ κόκκινο χρώμα είναι η πιο statement επιλογή που μπορείτε να κάνετε για να εντυπωσιάσετε.

jenny.gr

C όπως cozy και casual

Δεν υπάρχει κάτι πιο cozy για τον χειμώνα από ένα minimal jacket από sheep skin. Mε απαλή υφή και αίσθηση ζεστασιάς, φοριέται με το αγαπημένο μας τζιν παντελόνι και μποτάκια στα πιο στιλάτα casual outfits.

 

jenny.gr

D όπως dazzling

Tα metallic χρώματα και οι γυαλιστερές υφάνσεις είναι ο σίγουρος τρόπος να λάμψετε. Για ένα μίνιμαλ αλλά εκθαμβωτικό look ένα ασημένιο puffer είναι η τέλεια επιλογή.

jenny.gr

E όπως eclectic 

Ποιος είπε ότι το minimal είναι βαρετό; Aντιθέτως οι πιο εκλεκτικοί του στιλ επιλέγουν ακόμα και ασπρόμαυρα animal prints για τις εμφανίσεις τους, χωρίς να ανεβάζουν πολύ τους τόνους του look.

jenny.gr

Η συλλογή Calvin Klein Jeans είναι διαθέσιμη στα ομώνυμα καταστήματα στο Golden Hall & The Mall Athens (Αθήνα), Mediterranean Cosmos (Θεσσαλονίκη) και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.