ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H Vogue επαναδημιουργεί το video του Macarena με τον Bad Bunny και τα πιο διάσημα μοντέλα


The Jennettes

9 Δεκεμβρίου 2021

H Vogue επαναδημιουργεί το video του Macarena με τον Bad Bunny και τα πιο διάσημα μοντέλα
To cult τραγούδι των 00s επιστρέφει με νέο video από την Vogue και τον Bad Bunny

Πώς θα λέγατε τη χρονιά «2000» χωρίς να πείτε «2000»; Μια λέξη μόνο φτάνει: Macarena.

Πολύ πριν τις χορογραφίες στο TikTok, υπήρχε το «Macarena». Αποκλείεται να μην το θυμάστε. Έπαιζε σε κάθε σχολικό χορό, αποφοίτηση και γενέθλια στα τέλη της δεκαετίας του '90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Κυκλοφόρησε το 1996, έμεινε περισσότερες από 14 εβδομάδες στο top 100 και από τότε παραμένει στις καρδιές μας. Ακόμα και σήμερα υπάρχουν πολλά πάρτι που κλείνουν με αυτό, ενώ όλοι, μα όλοι ξέρουμε τις κινήσεις της χορογραφίας απ΄έξω.

Κι αν σας λέγαμε ότι το Macarena επιστρέφει και γίνεται ξανά viral; Στο τελευταίο βίντεο της Vogue, το τραγούδι επιστρέφει, με πρωταγωνιστή τον ραπέρ Bad Bunny και μερικά από τα πιο διάσημα μοντέλα να χορεύουν φορώντας τις μεγαλύτερες Y2K τάσεις της μόδας.

Στην original εκδοχή του video Macarena οι δύο τραγουδιστές, ο Antonio Romero Monge και ο Rafael Ruiz Perdigones του group Los Del Rio, φορούν τα κοστούμια τους και τραγουδούν, ενώ γύρω τους λικνίζονται εντυπωσιακές χορεύτριες. Και μπορεί ο Bad Bunny να μην φοράει το καλό του σμόκιν, όμως τόσο η στιλίστρια Jorden Bickham, όσο και ο σκηνοθέτης Bardia Zeinali κατάφεραν να αποδώσουν τέλεια το mood στο remake του cult κομματιού, με designer κομμάτια από τις συλλογές για την άνοιξη.

Το remake του Macarena έρχεται σε μια εποχή που η μόδα του 2000 αναβιώνει, εν μέρει χάρη στο Tik Tok και την φρενίτιδα της Gen Z με κάθετι το Y2K. Τα χρώματα είναι εκτυφλωτικά φωτεινά και τα prints είναι καλειδοσκοπικά. Η μόδα της χρονιάς έχει γίνει ένα πάρτι μαξιμαλιστικής νοσταλγίας και το TikTok είναι ένα εξαιρετικό μέσο για να το αναδείξει. Εξάλλου, το να χορέψεις το Macarena ακούγεται σαν την τέλεια πρόκληση για να δείξεις τα πιο fancy ρούχα σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.