ΣΤΙΛ FASHION NEWS

10 ανατρεπτικά items που καταρρίπτουν τους «κανόνες» του χριστουγεννιάτικου στιλ


Μάρθα Κουμπάνη

22 Δεκεμβρίου 2021

10 ανατρεπτικά items που καταρρίπτουν τους «κανόνες» του χριστουγεννιάτικου στιλ
Επαναπροσδιορίζουν το Xmas dressing

Xριστούγεννα. Εκατοντάδες πολύχρωμα λαμπιόνια, παιχνιδιάρικα στολίδια, glitter: Mαγεία. Ή μήπως όχι; Όλα αυτά είναι στ' αλήθεια υπέροχα και δημιουργούν την απαραίτητη festive ατμόσφαιρα γύρω μας, ενώ όσο οι μέρες περνούν τόσο πιο δυνατά ηχούν μέσα μας τα jingle bells και μας γεννούν τη χαρά μικρού παιδιού.

Οι περισσότεροι αυτές τις ημέρες φορούν τα γιορτινά τους. Κάθε casual, χειμερινό σύνολο που σέβεται τον εαυτό του, περιλαμβάνει ένα ugly χριστουγεννιάτικο πουλόβερ, με πολύχρωμα ζακάρ σχέδια ή καζάκα. Από την άλλη, κάθε οutfit που θέλει να λέγεται επίσημο ή «party» απαιτεί ένα τουλάχιστον κομμάτι με αστραφτερές παγιέτες ή φτερά.

Αν όλα αυτά σας ακούγονται too much, τότε βρίσκεστε στο σωστό άρθρο. Αν δεν αίσθανεστε τόσο ρομαντικοί και πιστεύετε ότι το xmas spirit βρίσκεται μέσα μας και δεν είναι απαραίτητο να αντανακλάται και στο ντύσιμο μας, αν λατρεύετε τα minimal σύνολα ακόμα και στις γιορτές, ήρθε η ώρα να σπάσετε τους «κάνονες» του Xmas dressing και να τους ξαναγράψετε, με ουδέτερες αποχρώσεις, όπως μπλε, μαύρο, γκρι και μοντέρνες επιλογές ενδυμάτων.

Σύμμαχός σας σε αυτό είναι η αμερικάνικη εταιρία Calvin Klein, με την συλλογή για τον χειμώνα του 2021 η οποία αποθεώνει το cool streetwear και τα λιτά, διαχρονικά κομμάτια. Το καλύτερο από όλα; Από τις 14 Δεκεμβρίου λειτουργεί και επίσημα το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα Calvin Klein στην Ελλάδα, το οποίο έχει διαθέσιμες όλες τις συλλογές που υπάρχουν στα καταστήματα του brand στην ελληνική αγορά, ώστε να κάνετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα, από την άνεση του σπιτιού σας.

Η συλλογή περιλαμβάνει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά outerwear, όπως puffer jackets και fleece sewatshirts, ιδανικά για τις χαμηλές θερμοκρασίες, τις βόλτες στην πόλη ή τις εκδρομές στο βουνό.

Από την άλλη, τα πιο stylish και ποιοτικά jeans είναι βασικά για κάθε σύνολο, ανεξάρτητα από την εποχή. Αρκεί ένα τζιν παντελόνι και ένα oversized, σοφιστικέ πουλόβερ για να αισθανθείτε cozy και να μπείτε σε γιορτινό mood (spoiler: καμία παγιέτα).

Ποιος είπε λοιπόν ότι το χριστουγεννιάτικο στιλ δεν μπορεί να είναι μίνιμαλ;

Αυτά τα Calvin Klein Items αποδεικνύουν ότι μπορεί.

To λευκό roll neck πουλόβερ

Σοφιστικέ και κομψό, φοριέται με τα αγαπημένα μας παντελόνια και φούστες, ενώ μας κρατάει ζεστές.

Jenny.Gr

Το μαύρο skinny

Μust have σε κάθε γυναικεία ντουλάπα, το skinny φοριέται από το πρωί με μπότες και μποτάκια, μέχρι το βράδυ με ψηλοτάκουνα.

Jenny.Gr

Tο άνετο fleece sweatshirt

Το φλις επιστρέφει δυναμικά στα χειμερινά σύνολα και φέρνει cozy vibes στα looks των γιορτών

Jenny.Gr

To rock jacket με shearling επένδυση

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εντυπωσιακό από αυτό το denim jacket, με την shearling επένδυση. Πόσο rock.

Jenny.Gr

Το puffer coat με κουκούλα

Iδανικό για κάθε χριστουγεννιάτικη εκδρομή στο βουνό. Θα σας προστατεύσει από το κρύο με τον πιο elegant τρόπο.

Jenny.Gr

Το blue denim shirt

Δεν βλέπουμε την ώρα να το φορέσουμε σε total denim σύνολα με μπότες. Το απόλυτο Canadian tuxedo look.

Jenny.Gr

H mini denim skirt

Τα 90s αναβιιώνουν και τι καλύτερος τρόπος να τα φέρετε στο χριστουγεννιάτικο στιλ σας με μια τζιν φούστα και ankle boots με πλατφόρμα.

Jenny.Gr

To cropped δερμάτινο jacket

Το δερμάτινο jacket στην πιο cool εκδοχή του, είναι cropped και έχει χαρακτήρα.

Jenny.Gr

To 90s flare τζιν παντελόνι

Σε φαρδιά και χαλαρή γραμμή,α νυπομονή να φορεθεί με κορμάκια και chunky trainers.

Jenny.Gr

To sexy body

To κορμάκι θα αναδείξει την θηλυκή πλευρά μας.

Jenny.Gr

Η νέα συλλογή Calvin Klein υπάρχει διαθέσιμη στο ολοκαίνουριο calvinklein.gr, στα ομώνυμα καταστήματα στο Golden Hall και The Mall Athens στην Αθήνα, στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.