ΣΤΙΛ FASHION NEWS

«A Love Story Presented by Gucci»: Μια νεράιδα ερωτεύεται ένα γίγαντα στη Valentine's συλλογή του οίκου


Μάρθα Κουμπάνη

2 Φεβρουαρίου 2022

«A Love Story Presented by Gucci»: Μια νεράιδα ερωτεύεται ένα γίγαντα στη Valentine's συλλογή του οίκου
«A Love Story Presented by Gucci»

Τι συμβαίνει όταν ο Alessandro Michele creative director του οίκου Gucci ενώσει τις δυνάμεις του με μία ελληνικής καταγωγής εικαστικό και έναν διάσημο φωτογράφο; Η απάντηση είναι ένα αναπάντεχα γοητευτικό love story, το «A Love Story Presented by Gucci».

Ο Michele επιστράτευσε την Ariana Papademetropoulos και τον iconic φωτογράφο Brad Elterman για την καμπάνια της limited edition συλλογής για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τίτλο «A Love Story Presented by Gucci».

Απότελεσμα μια εκπληκτική, εικονογραφημένη ιστορία που γιορτάζει κάθε μορφή αγάπης. Πρωταγωνίστρια η ίδια η εικαστικός η οποία υποδύεται μια μικροσκοπική νεράιδα που αναζητά μια αγάπη στο ίδιο μέγεθος!

Στις παραμυθένιες εικόνες βλέπουμε τσάντες σε σχήμα καρδιάς, καθώς και τσάντες που θυμίζουν κλασικά κουτιά ποπ κορν, όλα με τη λέξη «LOVE» τυπωμένη πάνω από το iconic logo του brand.

Tα Ace sneakers, τα slide sandals και τα μεταξωτά μαντήλια του οίκου ανανεώνονται με παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες και το GG canvas μονόγραμμα, ενώ η συλλογή περιλαμβάνει ροζ Padlock και Petite Marmont τσάντες με prints λαχταριστών κόκκινων φρούτων.


Η Ariana Papademetropoulos ξεκίνησε την συνεργασία της με τον οίκο Gucci στα τέλη του ’19 με τη συμμετοχή της στα γυρίσματα της καμπάνιας για το λανσάρισμα του αρώματος Mémoire d’une Odeur. Τον Αύγουστο του ’20 έγινε το πρόσωπο της καμπάνιας Gucci Mémoire και πρωταγωνίστησε στο The Gucci Eyes Project μακιγιάζ του οίκου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.