ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Storm Chasing: To νέο film του Alexander McQueen ντύνεται με τις καταιγίδες του Λονδίνου


Μάρθα Κουμπάνη

17 Φεβρουαρίου 2022

Storm Chasing: To νέο film του Alexander McQueen ντύνεται με τις καταιγίδες του Λονδίνου
Η ταινία παρουσιάζει μοντέλα που στέκονται και κινούνται στην κορυφή ενός κτιρίου με φόντο τον ορίζοντα της πόλης και τα σύννεφα που αλλάζουν αδιάκοπα mood

Ο oίκος Alexander McQueen συνεργάστηκε με τη βραβευμένη visual artist Sophie Muller σε μια ταινία μικρού μήκους που δίνει ζωή στην συλλογή για την άνοιξη του 2022.

Σε συνέχεια του concept του ίδιου του show, που έκανε ντεμπούτο τον περασμένο Οκτώβριο και γυρίστηκε στην ταράτσα ενός parking στο Ανατολικό Λονδίνο, η ταινία παρουσιάζει μοντέλα που στέκονται και κινούνται στην κορυφή ενός κτιρίου με φόντο τον ορίζοντα της πόλης και τα σύννεφα που αλλάζουν αδιάκοπα mood.

«Λατρεύω την ιδέα να αγκαλιάζω το μυστήριο και το απρόβλεπτο του ουρανού, το γεγονός ότι είναι πάντα σε κίνηση, πάντα αλλάζει», σχολίασε η Sarah Burton, καλλιτεχνική διευθύντρια του Alexander McQueen.

«Βλέπω το Λονδίνο από το στούντιο μας, όπου η θέα είναι απίστευτη και αντιπροσωπεύει το σπίτι μας σε όλη την ιστορία του οίκου, από τον Καθεδρικό του Αγίου Παύλου μέχρι το London Eye. Ο ουρανός πάνω από αυτά τα γνωστά μνημεία άλλοτε είναι ήρεμος και μερικές φορές απειλητικός. Για μένα, αυτή η ένταση είναι εξαιρετική έμπνευση», πρόσθεσε.

Η Muller έχει δημιουργήσει εκατοντάδες music και fashion videos στην καριέρα της που διαρκεί τέσσερις δεκαετίες. Η δουλειά της έχει κερδίσει πολλά βραβεία, όπως ένα Grammy, ένα Brit Award και πολλά βραβεία MTV. Οι πιο αξιόλογοι συνεργάτες της είναι οι Maroon 5, Kylie Minogue, Gwen Stefani και Rihanna.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.