ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Greekaba: Ο Κωνσταντίνος Κακανιάς και η «Κυρία Τεπενδρή» στη νέα συλλογή του Christian Louboutin


JTeam

4 Μαρτίου 2022

Greekaba: Ο Κωνσταντίνος Κακανιάς και η «Κυρία Τεπενδρή» στη νέα συλλογή του Christian Louboutin
Η νέα capsule συλλογή Greekaba παρουσιάστηκε στην Paris Fashion Week.

Πρώτα ήρθε η γόβα και μετά το κραγιόν. Αλλά για το φθινόπωρο του 2022, ο Christian Louboutin έκανε το θαύμα του, συνδυάζοντας και τα δύο σε ένα στιλ παπουτσιών.

Η νέα γόβα του οίκου, που αποκαλύφθηκε με ένα σόου στην Paris Fashion Week, έχει ένα ανάγλυφο, χρυσό τακούνι στο σχήμα του κραγιόν του brand – το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2015 – ήταν ένα από τα ξεχωριστά look που συμπεριλήφθηκαν στην μεγάλη συλλογή του αγαπημένου shoe designer για την επόμενη σεζόν.

Σε ένα show που αναδεικνύει την αγάπη του Louboutin για τον χορό και φιλοξενήθηκε στο L'Espace Niemeyer στο Παρίσι, ένα κυκλικό σετ βυθίστηκε σε μια ατμόσφαιρα κόκκινης φωτιάς και σκηνοθετήθηκε κάτω από τον επιβλητικό τρούλο, που σχεδιάστηκε τη δεκαετία του '70 από τον αρχιτέκτονα Oscar Niemeyer. Εννέα σύγχρονοι χορευτές φόρεσαν τις γόβες της σεζόν.

«Ο χορός ήταν πάντα πηγή έμπνευσης για μένα. Ξεκίνησα ως ασκούμενος στο Les Folies Bergère στο Παρίσι, βοηθώντας τους χορευτές στην καθημερινότητά τους. Ήθελα να σχεδιάσω παπούτσια για αυτούς», δήλωσε ο Louboutin.

Στην παρουσίαση συμπεριλήφθηκε και η συλλογή capsule Greekaba, η οποία περιελάμβανε fun παπούτσια και τσάντες με επίκεντρο την εικονογράφηση του Έλληνα καλλιτέχνη και φίλου του Louboutin, Κωνσταντίνου Κακανιά.

Jenny.Gr

Παπούτσια και τσάντες απεικόνιζαν τον γνωστό και λατρεμένο χαρακτήρα του Κακανιά, την Κυρία Τεπενδρή, σε μια σειρά από περιπέτειες μεταξύ της Αθήνας και των Κυκλάδων. Άλλα μοτίβα, όπως το "ματάκι", το κλασικό ελληνικό σύμβολο που πιστεύεται ότι προστατεύει από το κακό μάτι, εμφανίστηκαν στα αξεσουάρ, τα οποία θα κυκλοφορήσουν στα καταστήματα την 1η Ιουνίου.

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Ένα ποσοστό των εσόδων θα διατεθεί στον ελληνικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό σύλλογος «Μαζί για τα Παιδιά», που περιλαμβάνει εννέα οργανώσεις- μέλη που εργάζονται για την παροχή άμεσης και αποτελεσματικής υποστήριξης σε παιδιά, νέους ενήλικες με αναπηρίες και τις οικογένειές τους που έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.