ΣΤΙΛ FASHION NEWS

#BeYourOwnBOSS: Η πρωτοποριακή καμπάνια της BOSS καθορίζει τις τάσεις


Μάρθα Κουμπάνη

6 Απριλίου 2022

#BeYourOwnBOSS: Η πρωτοποριακή καμπάνια της BOSS καθορίζει τις τάσεις
#BeYourOwnBOSS: Η πρωτοποριακή καμπάνια της BOSS καθορίζει τις τάσεις

Δεν θα μας φαινόταν περίεργο αν μας λέγατε ότι τoν τελευταίο καιρό βλέπετε παντού στο feed σας διάσημους stars, μοντέλα, καλλιτέχνες και influencers να φορούν ένα μαύρο hoodie με την λέξη BOSS με μεγάλα λευκά γράμματα.

Ο λόγος είναι πως με μια τεράστια all-star cast καμπάνια, ο γερμανικός οίκος HUGO BOSS, αλλάζει εντελώς την στρατηγική του και επανασυστήνει το brand BOSS, με νέο λογότυπο.

Jenny.Gr

Jenny.Gr

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με αυτό το καταπληκτικό all-star cast για την BOSS. Τα ταλέντα και οι προσωπικότητες της καμπάνιας ενσαρκώνουν απόλυτα αυτό που αντιπροσωπεύει ένα αφεντικό σήμερα. Η εμβάθυνση στις πιο προσωπικές, συναισθηματικές και στοχαστικές πτυχές του να είσαι αφεντικό στον σημερινό κόσμο μας βοηθά να συνδεθούμε με πιο συγκεκριμένο και απτό τρόπο με τους millennials», δηλώνει ο CEO της HUGO BOSS AG, Daniel Grieder.

Το δυνατό αυτό ξεκίνημα περιλαμβάνει μια σειρά από μεγάλα ονόματα.

Jenny.Gr

Η συνεργασία με τον Khaby Lame

Aπό την μία η συνεργασία του brand με τον superstar του TikTok, Khaby Lame, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο BOSS runway. Ταυτόχρονα η BOSS πρόκειται να σχεδιάσει δύο capsule collections με τον νέο ambassador του οίκου, οι οποίες θα έχουν την δική του πινελιά και αισθητική.

#BeYourOwnBOSS καμπάνια

Τα δυνατά collabs όμως δεν σταματούν εδώ. Το brand θέλησε αυτός ο αέρας αλλαγής να φτάσει σε όλον το κόσμο μέσα από μία εντυπωσιακή καμπάνια, που κάνει focus στα social media και την οποία απαθανάτισε ο φακός του αναγνωρισμένου φωτογράφου μόδας Mikael Jansson.

Jenny.Gr

Στην #BeYourOwnBOSS καμπάνια συμμετέχουν τα top models Kendall Jenner, Hailey Bieber και Joan Smalls, ο παγκοσμίου φήμης Αμερικανός rapper Future, ο διεθνής TikTok star Khaby Lame, ο Νοτιοκορεάτης τραγουδιστής και ηθοποιός Lee Min-ho, ο Βρετανός επαγγελματίας boxer Anthony Joshua, ο Ιταλός πρωταθλητής στο τένις Matteo Berrettini και η Γερμανίδα δρομέας Alica Schmidt.

Επιπλέον με το λανσάρισμα της παγκόσμιας καμπάνιας, έχει δημιουργηθεί ένα αποκλειστικό social media focused φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό σε μορφή podcast καθώς και behind the scenes υλικό σε stories και reels.

Την ίδια μέρα, ένα εντυπωσιακό digital activation 200 ατόμων, μοιράστηκαν προσωπικές BOSS stories με το signature BOSS hoodie στο Instagram, Weibo, Red και WeChat.

Jenny.Gr

Νέα αρχή, νέο BOSS logo

Αυτή η πραγματική παρέλαση αστέρων σηματοδοτεί εικαστικά και την απαρχή μιας ιστορικής ανανέωσης του brand. Μετά από σχεδόν 50 χρόνια, η HUGO BOSS μάς συστήνει το νέο της logo για το εμβληματικό brand της BOSS, πραγματοποιώντας στροφή 360 μοιρών όσον αφορά την εικόνα της εταιρείας σε όλα τα σημεία επαφής με τους καταναλωτές. Για το νέο logo επιλέχθηκε μια πιο τολμηρή και παραστατική γραμματοσειρά για ένα πιο φρέσκο και σύγχρονο look που αντανακλά την νέα φιλοσοφία και στρατηγική του brand.

Jenny.Gr

Η BOSS αποκτά μια καινούρια ταυτότητα και απευθύνεται σε ένα πιο νεανικό και παγκόσμιο κοινό. Ο σχεδιασμός, τα προϊόντα, τα concept των καταστημάτων και η omnichannel brand experience θα επικεντρωθούν σε μια πιο παιχνιδιάρικη και casual αισθητική, παραμένοντας παράλληλα πιστά στο DNA του brand.

Η συλλογή διατίθεται στα καταστήματα BOSS: Κολωνάκι (Αμερικής 19, τηλ.: 210 3389080), Κηφισιά (Κολοκοτρώνη 8, τηλ.: 210 8017879), Γλυφάδα (Λαζαράκη 20, τηλ.: 210 8986378).

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.