ΣΤΙΛ FASHION NEWS

TOD’S GENERATIONS: Ο οίκος παρουσιάζει την νέα του συλλογή μέσα από μία οικογενειακή ιστορία


Μάρθα Κουμπάνη

4 Μαΐου 2022

TOD’S GENERATIONS: Ο οίκος παρουσιάζει την νέα του συλλογή μέσα από μία οικογενειακή ιστορία
Η Chiara και η οικογένειά της, ενώνονται στο Tod’s Generations

Ο οίκος Tod's και η Chiara Ferragni έχουν συνεργαστεί σε ένα έργο που στοχεύει στον εορτασμό των ηθικών και αισθητικών αξιών που αγαπούν και οι δύο: την αίσθηση της οικογένειας και της ενσυναίσθησης.
Η Chiara και η οικογένειά της, η μητέρα της Marina και οι αδερφές της Valentina και Francesca, ενώνονται στο Tod’s Generations, ενσωματώνοντας τέλεια τις θεμελιώδεις αξίες του ιταλικού τρόπου ζωής για τις νέες γενιές.

Jenny.Gr


Μέσα από μια ιστορία που καταγράφει ιδιωτικές στιγμές, δραστηριότητες και συναντήσεις στην καθημερινή ζωή δύο γενιών γυναικών, το Tod’s Generations εκφράζει τις ρίζες του brand που είναι ενσωματωμένες στον πολιτισμό και την κληρονομιά της Ιταλίας, με έμφαση στις οικογενειακές αξίες.

Jenny.Gr

Το «Gommino» γίνεται το θέμα της ιστορίας, ένα στοιχείο άρρηκτα συνδεδεμένο με τη ζωή των χαρακτήρων, που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά. Με φόντο μια χαρακτηριστική Ιταλική βίλα στη λίμνη Κόμο, η Chiara Ferragni και η οικογένειά της αλληλεπιδρούν με αντικείμενα που ξεπερνούν τη μόδα και την ηλικία - το διαχρονικό αλλά παράλληλα σύγχρονο υπόδημα Gommino και την τσάντα Bow.

Jenny.Gr

Η παράδοση και ο εκμοντερνισμός βρίσκουν τη σωστή ισορροπία σε μια ιστορική και εμβληματική δημιουργία του οίκου Tod's.
«Το Gommino είναι ένα σύμβολο της ιταλικής αισθητικής, το θυμάμαι από την παιδική μου ηλικία και μου αρέσει η ιδέα ότι είναι ένα διαχρονικά κλασσικό σχέδιο που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά», είπε η Chiara Ferragni, η οποία, μαζί με τον οίκο Tod's, αποφάσισε να κάνει μια δωρεά στον οργανισμό Bambini delle Fate, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που υποστηρίζει την εκπαίδευση για οικογένειες με αυτιστικά παιδιά και άλλες αναπηρίες.

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Η συλλογές του οίκου Tod’s διατίθεται στην ομώνυμη boutique Tod’s (Πανεπιστημίου 4, Αθήνα) και στα καταστήματα KALOGIROU του ομίλου Fais.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.