ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Re-imagine hero pieces: Μια σύγχρονη ματιά στα all time classic ρούχα


Μάρθα Κουμπάνη

6 Ιουνίου 2022

Re-imagine hero pieces: Μια σύγχρονη ματιά στα all time classic ρούχα
Μοναδικά κομμάτια, που παραμένουν αναλλοίωτα στο χρόνο κι είναι πάντα επίκαιρα. Οι «ήρωες» ενός ολοκληρωμένου στυλ!

Κλασικός, είναι ο εξαιρετικός στο είδος του. All time classic, διαχρονικός θα λέγαμε σήμερα. Aλήθεια, ποιος δεν αγαπάει κάτι κλασικό;

Όταν πρόκειται για μόδα και ένδυση, τα κλασικά κομμάτια της ντουλάπας είναι και τα πιο αγαπημένα μας, γιατί, αφενός μας προσφέρουν την βεβαιότητα και την άνεση μια κομψής εμφάνισης, και αφετέρου, την πολυτέλεια που συνδέεται με την αντοχή τους στον χρόνο. Είναι οι ήρωες τους στιλ μας, αυτοί που δεν μας απογοητεύουν ποτέ.

Αντίθετα, όσο κι αν μας ενθουσιάζουν οι νέες τάσεις, οι τολμηρές και statement επιλογές που κάνουν αίσθηση, πάντα επιστρέφουμε σε αυτά. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, ένα κομψό midi φόρεμα ή ένα little black dress, ένα ευκολοφόρετο βαμβακερό T-shirt και ένα τζιν παντελόνι.

Η μαγεία των κλασικών hero pieces βρίσκεται στο γεγονός ότι καταφέρνουν πάντα να δείχνουν επίκαιρα, δεν «ξεθωριάζουν» ποτέ, αυτό, όμως, δεν σημαίνει κι ότι δεν ανανεώνονται. Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν και στην Calvin Klein, όταν δημιούργησαν την νέα τους συλλογή, η oποία κάνει Re-Imagine τα πιο κλασικά κομμάτια της ντουλάπας, με μια πιο φρέσκια και σύγχρονη ματιά.

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει όλα εκείνα τα fashion items, τα οποία δεν γίνεται να λείπουν από καμία ντουλάπα, ακολουθώντας πάντα το σύγχρονο lifestyle και συνδυάζοντας το μοντέρνο DNA με την κληρονομιά Calvin Klein.

1. To μαύρο blazer

To κλασικό μαύρο blazer φοριέται όλο τον χρόνο, από το πρωί στο γραφείο, μέχρι μια βραδινή ή και επίσημη έξοδο. Η Calvin Klein έκανε το πιο μοδάτο update, προσθέτοντας μια διακριτική ζώνη στην μέση.

ΣΑΚΑΚΙ ΚΡΕΠ ΜΕ ΖΩΝΗ

2. Η midi slip skirt

Ευέλικτη και κομψή, η midi slip φούστα αποπνέει θηλυκότητα και sex appeal.

MIDI ΦΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ

3. Το λευκό T-Shirt

Διαχρονικό και άνετο το λευκό βαμβακερό μπλουζάκι, στολίζεται με το εμβληματικό λογότυπο της Calvin Klein Jeans και αποκτά μοντέρνο αέρα.


T-SHIRT ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΜΕ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

4. Το bodycon φόρεμα

Το εφαρμοστό bodycon φόρεμα είναι από τα πιo αγαπημένα της γυναικείας ντουλάπας. H Calvin Klein το ανανέωσε, παίζοντας με τις λεπτομέρειες και τα cut outs στον ώμο.

ΜΙΝΙ ΦΟΡΕΜΑ BODYCON - CK ONE

5. Το φαρδύ παντελόνι

Το 2022 το φαρδύ παντελόνι πρωταγωνιστεί στις τάσεις. Για την ακρίβεια, είναι η επιτομή του coolness, με την neutral παλέτα να κυριαρχεί. Για το καλοκαίρι, η CK δημιούργησε την δική της stylish εκδοχή, με μια έξυπνη τσέπη, που παραπέμπει σε ένα άλλο δυνατό trend, το cargo!

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΣΕ ΦΑΡΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ

6. Το denim shorts

Δεν υπάρχει καλοκαίρι που να μην το περάσαμε, ζώντας μέσα σε ένα denim shorts. Aυτό το καλοκαίρι, η Calvin Klein μας συστήνει την ανανεωμένη εκδοχή του mom denim shorts. Και μαντέψτε τι θα φοράμε τους επόμενους μήνες (wink)!


DENIM ΒΕΡΜΟΥΔΑ MOM

7. Το maxi φόρεμα

Χαλαρό και δροσερό, το maxi φόρεμα είναι ιδανικό όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει. Η Calvin Klein έβαλε την δική της μοντέρνα πινελιά, προσθέτοντας εκρηκτικό και παιχνιδιάρικο neon χρώμα.

MAXI ΦΟΡΕΜΑ ΑΠΟ JERSEY ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΙ

Η νέα συλλογή Calvin Klein είναι διαθέσιμη στο calvinklein.gr, στην Αθήνα στο Golden Hall & The Mall Athens, στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos, στο ομώνυμο κατάστημα στην Πάτρα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.