ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Οι editors του JennyGr επιλέγουν τα ρούχα και παπούτσια που αξίζει να επενδύσεις στις εκπτώσεις


Μάρθα Κουμπάνη

25 Ιουλίου 2022

Οι editors του JennyGr επιλέγουν τα ρούχα και παπούτσια που αξίζει να επενδύσεις στις εκπτώσεις
Photo credits: Getty/Ideal Image
Το GLAMI.gr έγινε κιόλας το αγαπημένο της συντακτικής ομάδας του JennyGr

Το καλοκαίρι είναι εδώ και, όπως πάντα, φέρνει μαζί του αμέτρητους λόγους για να είμαστε πιο αισιόδοξες. Λίγο πριν ετοιμάσουμε τις βαλίτσες μας (επιτέλους) για τις διακοπές και αποδράσουμε στην παραλία, φρεσκάρουμε την γκαρνταρόμπα μας και ανανεώνουμε το στιλ μας. Και δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία, για να αποκτήσουμε όλα όσα θέλαμε, από τις εκπτώσεις που ήδη «τρέχουν». Οι νέες τάσεις φαντάζουν συναρπαστικές και μας ενθουσιάζουν, όμως, υπάρχουν φορές που η δημιουργία μιας capsule γκαρνταρόμπας (το όνειρο όλων μας) μπορεί να είναι δύσκολη.

Αυτός είναι ο λόγος που κάθε σεζόν ψάχνουμε έναν τρόπο για να βρούμε όλα όσα χρειαζόμαστε, σε ένα μέρος, εύκολα και γρήγορα: Tα ρούχα και αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις μας και θα μπορούμε να τα αποκτήσουμε με μερικά «κλικς», από την άνεση του σπιτιού μας.

Το GLAMI, μια κορυφαία online πλατφόρμα αναζήτησης μόδας, έγινε κιόλας το αγαπημένο της συντακτικής ομάδας του JennyGr , καθώς κάνει το e-shopping - που έχει μπει τα τελευταία χρόνια για τα καλά στην ζωή μας - μια πραγματικά ξεκούραστη και απολαυστική διαδικασία.

Κάπου ανάμεσα στην καταιγιστική επικαιρότητα, την ενημέρωση για όλα τα θέματα που απασχολούν τη σύγχρονη Ελληνίδα, τις απόψεις, τα κρύα αστεία της Ελένης και τις αποστομωτικές ατάκες της Κλέλιας, οι αγορές και το στιλ είναι πάντα μέρος της συζήτησής μας. Οι επιθυμίες και οι ανάγκες μας είναι τελείως διαφορετικές, όπως κι εμείς οι ίδιες. Άλλη ακολουθεί πιστά τα fashion trends, ενώ άλλη αγαπά να επενδύει στα κλασικά. Την ίδια στιγμή, για κάποιες η άνεση είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα, ενώ ορισμένες αποφασίζουν με βασικό κριτήριο την βιωσιμότητα. Όλες όμως συμφωνούμε σε ένα πράγμα: Oι διαδικτυακές αγορές είναι ο σταθερά αγαπημένος μας τρόπος αγορών.

Οι νέες αγοραστικές συνήθειες, φέρνουν και νέες προκλήσεις για εμάς ως καταναλωτές. Η αναζήτησή μας στο διαδίκτυο μπορεί συχνά να μετατραπεί σε χαμένο χρόνο ή να οδηγήσει σε λάθος αγορές. Το μόνο που χρειαζόμασταν ήταν ένα μέρος για να βρούμε τα καλύτερα ρούχα και αξεσουάρ, όπως και σούπερ προσφορές και εκπτώσεις. Όλα αυτά, μέχρι που έφτασε το πρώτο πακέτο από τα e-shops που ανακαλύψαμε στο GLAMI, την πρωτοποριακή διαδικτυακή πλατφόρμα αγορών, που συνδυάζει μοναδικά τη μόδα με την τεχνολογία. Και, φυσικά, δεν μπορούσαμε, παρά να κάνουμε την απαραίτητη δοκιμή. Στο επόμενο lunch break, μαζευτήκαμε στο αγαπημένο μας τραπέζι στην κουζίνα, κάθε μία έτοιμη με την λίστα της, μπήκαμε στο GLAMI και γεμίσαμε τις wishlists μας με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που αποτελούσαν, για την κάθε μία, επένδυση για τη ντουλάπα της.

Και επειδή... sharing is caring, παρακάτω μπορείτε να δείτε τι επιλέξαμε από την τεράστια ποικιλία fashion brands και items που μας παρείχε το GLAMI, για να πάρετε έμπνευση:

Μάρθα Κουμπάνη - Fashion editor

Το στιλ μου ακροβατεί ανάμεσα στο preppy-girly και το feminine. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι η ντουλάπα μου περιλαμβάνει πολλές mini φούστες και μπλουζάκια, αλλά και θηλυκά φορέματα και πουκάμισα. Τα σύνολα που μου αρέσουν έχουν συχνά sporty πινελιές που δίνουν μια cool και ανάλαφρη διάθεση. Το καλοκαίρι περισσότερο από ποτέ, τα φορέματα είναι η αδυναμία μου, ειδικά αν έχουν σοφιστικέ χρώματα και bohemian ύφος που ταιριάζει με το state of mind μου του καλοκαιριού.

Στο GLAMI βρήκα όλα όσα αναζητούσα για να ανανεώσω το στιλ μου λίγο πριν τις διακοπές και ακόμα πιο πολλά.

Επέλεξα μια λευκή μίνι φούστα από λινό μείγμα Tommy Jeans, την οποία θα συνδυάσω με ένα Lacoste πόλο και αθλητικά NEW BALANCE σε μια χαλαρή πρωινή βόλτα το Σαββατοκύριακο. Για τις βόλτες στο νησί είπα «ναι» σε ένα πολύχρωμο maxi ζέρσεϊ φόρεμα Reserved. Πιστεύω θα αναδείξει άψογα το μαύρισμά μου.

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Ελένη Τσούτση - Beauty editor

Αν κάτι απολαμβάνω να κάνω πιο πολύ, αυτό είναι το online shopping, αφού στην κυριολεξία με λίγα «κλικς» έχω ό,τι θέλω στη πόρτα μου! Πρόσφατα, μπήκα στο GLAMI και επέλεξα ένα καλοκαιρινό outfit ιδανικό για το γραφείο.

Ήθελα ένα chic, κλασικό αλλά και άνετο outfit που θα με βγάλει από τη δύσκολη θέση του «τι να φορέσω πάλι;» Έτσι επένδυσα σε μία άνετη βερμούδα σε χακί απόχρωση, ένα κομψό λευκό πουκάμισο, ένα ζευγάρι ρετρό πέδιλα σε ροζ μεταλλική απόχρωση και ολοκλήρωσα το look με λεοπάρ γυαλιά ηλίου.

Δημιούργησα, λοιπόν, ένα σύνολο από items που θα με βοηθήσουν να «χτίσω» και άλλα καλοκαιρινά stylish looks τόσο για casual, όσο και για πιο glam εμφανίσεις.

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Κλέλια Φατούρου - Lifestyle Editor

Είμαι σταθερή fan του «λίγα και καλά». Έχω ξεπεράσει τη φάση της γεμάτης ντουλάπας με ρούχα και αξεσουάρ που δεν πρόκειται να βάλω ποτέ, και πλέον ξέρω τι χρειάζομαι, τι μου λείπει και πώς θα αξιοποιήσω τα κομμάτια, με τέτοιο τρόπο ώστε να τα φορώ συχνά και να τα ευχαριστηθώ.

Το GLAMI με βγάζει από τη δύσκολη θέση του να τρέχω στα μαγαζιά, εφόσον χρόνος δεν υπάρχει, και φέρνει στην πόρτα μου όλα όσα χρειάζομαι για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις, εντός και εκτός γραφείου. Επέλεξα, λοιπόν, ένα λευκό γιλέκο που φοριέται ως top με τα πάντα, μία ολόσωμη denim φόρμα, για το γραφείο και τα after work drinks, ένα ακόμη ζευγάρι άνετα BIRKENSTOCK, που γίνονται ένα με το πόδι μου όλο το καλοκαίρι και μία βαλίτσα που έχω βάλει στο μάτι καιρό και θα χωρέσει τα «λίγα και καλά» που θα πάρω μαζί μου στις διακοπές.

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Έλενα Κρητικού - Deputy Editor

Κάθε καλοκαίρι έχω το ίδιο πρόβλημα. Κάθε φορά που κάνω εξορμήσεις στα μαγαζιά, παθαίνω ένα χαοτικό σύνδρομο που δεν με αφήνει να οργανωθώ για να καταλήξω σε συγκεκριμένα σύνολα. Έτσι περιφέρομαι άσκοπα, περνάω ξανά και ξανά από τα ίδια σημεία και καταλήγω με περιττές αγορές στα χέρια μου που καταλήγουν μόνιμα στη ντουλάπα.

Το GLAMI ήρθε για να δώσει λύση στο πρόβλημά μου αφού με έκανε να το εμπιστευτώ από τα πρώτα λεπτά παρόλο που δεν ήμουν ποτέ fan των ηλεκτρονικών αγορών. Αντί να τρέχω λοιπόν στα μαγαζιά χωρίς να μπορώ να βάλω σε τάξη το καταναλωτικό μου μυαλό και πνεύμα, με λίγα κλικ βρίσκω πλέον πολύ πιο εύκολα αυτό που θέλω αφού όλα είναι πλήρως οργανωμένα στις πιο χρηστικές κατηγορίες.

Για τις εμφανίσεις λοιπόν των διακοπών μου, επέλεξα ένα Triangle floral μπικίνι που το top του φοριέται άνετα και σε ένα απογευματινό σύνολο, ένα κομψό λευκό μακρύ φόρεμα με λουλούδια για το γραφείο, για τις απογευματινές βόλτες, ακόμη και για πάνω από το μαγιό, μια κουφετί καπιτονέ τσάντα που συνδυάζεται σχεδόν με τα πάντα και πέδιλα Satin που τα αγάπησα από την πρώτη στιγμή που τα είδα.

Jenny.Gr
Jenny.Gr
Jenny.Gr
Jenny.Gr

Ελένη Τζάντασεκ - Sustainability & Tech Editor

Στις εκπτώσεις -αλλά και όλο το χρόνο- προσπαθώ να διαλέγω άνετα, διαχρονικά κομμάτια που συνδυάζονται εύκολα θα μπορώ να φορέσω ξανά και ξανά. Θέλω επίσης να επιλέγω κομμάτια από βιώσιμα υλικά και αποφεύγω το δέρμα. Όταν μπήκα στο GLAMI, χάρηκα πολύ που όλες μου οι προτιμήσεις υπήρχαν ήδη σε φίλτρα. Με μερικά κλικ, εμφανίστηκαν στην οθόνη μου μόνο κομμάτια βιώσιμης μόδας από οικολογικά υλικά και παπούτσια από οικολογικό δέρμα.

Φέτος, λοιπόν, θα πάρω ένα ζευγάρι λευκά sneakers από ανακυκλωμένο πλαστικό που ταιριάζουν με όλα κι ένα μακρύ λινό φόρεμα που μπορώ να συνδυάσω με διαφορετικά αξεσουάρ για πρωινά και βραδινά looks.

Επίσης, μπορεί να είναι μόνο καλοκαίρι, αλλά εγώ ονειρεύομαι ήδη χειμωνιάτικες περιπέτειες. Από τη ντουλάπα μου έλειπε επίσης ένα ζεστό και άνετο μπουφάν. Γι' αυτό διάλεξα ένα της εταιρείας Save the Duck, η οποία χρησιμοποιεί συνθετικά υλικά αντί για πούπουλα στο εσωτερικό. Ξέρω ότι θα το φοράω για πολλά χρόνια, οπότε είναι μια πολύ καλή επένδυση!

Λευκά sneakers
GLAMI
Λινό φόρεμα
GLAMI
Μαύρο μπουφάν
GLAMI

Γνώρισε καλύτερα το GLAMI

To GLAMI είναι μία κορυφαία ευρωπαϊκή πλατφόρμα αναζήτησης μόδας που φιλοξενεί εκατομμύρια ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από περισσότερα από 400 ελληνικά και διεθνή eshop σε ένα μέρος.
Στο GLAMI το shopping μετατρέπεται σε διασκεδαστική, γρήγορη και εξαιρετικά αποτελεσματική εμπειρία. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να σας το συστήσουμε από το να σας πούμε να μπείτε και να δείτε μόνες σας πως συνδυάζει τη μόδα με την τεχνολογία δημιουργώντας τον πιο εύχρηστο online κατάλογο αγορών. Μία επαναστατική καινοτομία η οποία αποκαλύπτει την tech πλευρά της μόδας, όπου το στιλ και η τεχνογνωσία γίνονται ένα.
Όσο πιο συγκεκριμένες είστε στις αναζητήσεις σας τόσο πιο εύκολα το GLAMI αναγνωρίζει τι είναι αυτά που σου αρέσουν και σε κάθε νέα σου επίσκεψη θα βλέπεις στην αρχική σελίδα προτεινόμενες επιλογές από αγαπημένες σου μάρκες, χρώματα και κατηγορίες… στα νούμερά σου!

Το GLAMI είναι διαθέσιμο από κινητό, tablet ή και υπολογιστή, εξίσου εύκολα στη χρήση, ασφαλής και οργανωμένα για να κάνεις τις αγορές σου ακόμη και από τον καναπέ του σπιτιού σου! Η εφαρμογή (app) για κινητά διαθέτει δύο εκδόσεις για iPhone και Android.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS