ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η νέα συλλογή Marks & Spencer AW 2022 είναι έτοιμη να απογειώσει κάθε σας φθινοπωρινό look


Μάρθα Κουμπάνη

27 Σεπτεμβρίου 2022

Η νέα συλλογή Marks & Spencer AW 2022 είναι έτοιμη να απογειώσει  κάθε σας φθινοπωρινό look
Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη νέα συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη νέα συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 και σας καλούν να ανακαλύψετε εντυπωσιακά και ευκολοφόρετα κομμάτια, για να δημιουργήσετε τα πιο άνετα και ταυτόχρονα κομψά στυλ της νέας σεζόν.

Jenny.Gr

Στη νέα συλλογή μπορείτε να βρείτε κομμάτια υψηλής ποιότητας, με κολακευτική εφαρμογή για όλους τους σωματότυπους. Από καθημερινά casual street looks μέχρι κομψές, πιο επίσημες εμφανίσεις, η νέα συλλογή διαθέτει όλα τα νέα φθινοπωρινά trends που θα απογειώσουν κάθε στυλ.
Μια εποχιακή χρωματική παλέτα από vibrant αποχρώσεις, συμπληρώνεται από ουδέτερους, ζεστούς μελί τόνους και μεταλλικές πινελιές. Τα ρομαντικά floral prints γίνονται πιο φθινοπωρινά, με μοτίβα που δημιουργούν αντίθεση και όμορφα θηλυκά φινιρίσματα σε πουκάμισα και φορέματα. Πανωφόρια με ανάγλυφη υφή, ζεστά μπλουζάκια με γιακά και μίντι φορέματα, μας κάνουν να ανυπομονούμε για τις πιο ψυχρές, φθινοπωρινές μέρες.

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Όσο για τα πιο χειμωνιάτικα κομμάτια, τα πλεκτά ρούχα και τα πανωφόρια της συλλογής, προσφέρουν coziness και άνεση όλη μέρα. Τα κλασσικά items κάνουν step up με πιο μοντέρνα χαρακτηριστικά, σε faux δερμάτινα σακάκια, tops και παντελόνια, δίνοντας τη δυνατότητα για αμέτρητους iconic συνδυασμούς.

Jenny.Gr

Αυτό το φθινόπωρο, η νέα συλλογή Marks & Spencer είναι έτοιμη να εντυπωσιάσει και να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σας, δημιουργώντας style combos, που αποπνέουν μια glam διάθεση και μπορούν να φορεθούν ξανά και ξανά. Tο 100% του βαμβακιού που χρησιμοποιείται για την δημιουργία των ρούχων της συλλογής είναι βιώσιμης προέλευσης, συμπεριλαμβανομένου του βαμβακιού BCI που εγγυάται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για τα αγαπημένα μας Marks & Spencer items.

Jenny.Gr

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή στα καταστήματα, αλλά και online στο www.marksandspencer.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.