ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Marks & Spencer γιορτάζει τα 10 χρόνια της συλλογής εσωρούχων Rosie


Μάρθα Κουμπάνη

24 Οκτωβρίου 2022

Η Marks & Spencer γιορτάζει τα 10 χρόνια της συλλογής εσωρούχων Rosie
Η συλλογή εσωρούχων Rosie κυκλοφόρησε πρώτη φορά από τη Marks & Spencer το 2012

Η Marks & Spencer φέτος γιορτάζει τα 10 χρόνια της εμβληματικής συλλογής εσωρούχων Rosie! Για να τιμήσει την σημαντική αυτή επέτειο λανσάρει μια εορταστική συλλογή εσωρούχων που σχεδιάστηκε με τη συνεργασία της Rosie Huntington-Whiteley και της ομάδας εσωρούχων της Marks & Spencer.

Jenny.Gr

Η συλλογή εσωρούχων Rosie κυκλοφόρησε πρώτη φορά από τη Marks & Spencer το 2012 και φέτος συμπλήρωσε μια δεκαετία, αποτελώντας τη μεγαλύτερη σε διάρκεια σχεδιαστική συνεργασία. Ενσωματώνοντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία περισσότερων από 95 χρόνων παρουσίας της Marks & Spencer στον τομέα των εσωρούχων, η συλλογή Rosie έχει αποκτήσει μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια πιστό καταναλωτικό κοινό και έχει αναδείξει εντυπωσιακά best-selling κομμάτια.

Jenny.Gr

Η επετειακή συλλογή, η οποία είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα και online, περιλαμβάνει best sellers αυτών των δέκα χρόνων, αγαπημένα κομμάτια τόσο των καταναλωτών όσο και της ίδιας της Rosie, καθώς και ορισμένα limited edition items. Παράλληλα, η εορταστική έκδοση «The Icons» παρουσιάζει δέκα μοναδικά κομμάτια, φτιαγμένα από μετάξι, γαλλική δαντέλα και πλισέ ζωρζέτα, ενώ μας οδηγεί σε ένα σχεδιαστικό ταξίδι από την πρώτη συλλογή που κυκλοφόρησε το 2012, μέχρι σήμερα.

Jenny.Gr

Επίσης, ως μέρος της εορταστικής συλλογής, η Marks & Spencer και η Rosie λανσάρουν μια πολυτελή σειρά εσωρούχων με «ροζ χρυσοκέντημα» σε συνεργασία με έναν από τους καλύτερους οίκους σχεδίασης κεντημάτων στον κόσμο. Η μεταλλική λεπτομέρεια του κεντήματος, το χαρακτηριστικό rose gold χρώμα της Rosie και ο μοντέρνος, detailed σχεδιασμός, δημιουργούν μια classy, αλλά και πολυτελή αισθητική. Η σειρά αυτή διατίθεται στην Ελλάδα αποκλειστικά online.

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Ανακαλύψτε τη συλλογή Rosie σε επιλεγμένα κατάστημα Marks & Spencer και online, στο www.marksandspencer.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.