ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Jacquemus σχεδίασε homewear συλλογή με την Τekla και είναι ό,τι πιο cozy έχουμε δει


Τόνια Τζάφερη

5 Δεκεμβρίου 2022

Ο Jacquemus σχεδίασε homewear συλλογή με την Τekla και είναι ό,τι πιο cozy έχουμε δει
@teklafabrics
Ο Γάλλος σχεδιαστής δεν έκρυψε ούτε ο ίδιος τον ενθουσιασμό του για τη νέα συλλογή με homewear κομμάτια και ονειρεμένη, μίνιμαλ αισθητική

Ονειρεμένα σατεν, cozy λινά υφάσματα, εκλεπτυσμένη αισθητική, σε συνδυασμό με την στιλιστική πινελιά του Jacquemus- καταλαβαίνεις πως πρόκειται για μια συνεργασία, η οποία θα συζητηθεί. Θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε και ως συνεργασία της χρονιάς, αφού πρόκειται για μία από τις πιο aesthetic συλλογές που μόλις κυκλοφόρησε.

Το Δανέζικο brand Tekla, το οποίο πρωταγωνιστεί στο homewear και είναι γνωστό για τα minimal σχέδια του και τα υπέροχα σατεν, λινά υφάσματα, συνεργάζεται με τον Γάλλο σχεδιάστη Jacquemus και το αποτέλεσμα ενθουσιάζει τους λάτρεις του σύγχρονου στιλ, και όχι μόνο.

Ρίγες και παστέλ χρώματα έρχονται στο προσκήνιο και απογειώνουν τα loungewear κομμάτια, ενώ η νέα συλλογή ανταποκρίνεται άμεσα στην ανάγκη του κοινού για πολυτέλεια και χαλαρές στιγμές στο σπίτι. Όσο για την καμπάνια, μοιάζει ονειρεμένη και περιέχει ένα cozy κρεβάτι δίπλα σε θάλασσα.

Η καταλληλότερη στιγμή για την κυκλοφορία της συλλογής με homewear και loungewear κομμάτια, ήταν ακριβώς αυτήν την περίοδο, καθώς τους χειμερινούς μήνες η έμφαση δίνεται στην εσωτερική διακόσμηση, στην cozy αισθητική και τα ζεστά, άνετα ρούχα που κυριαρχούν τους χειμερινούς μήνες.

«Αυτή η συνεργασία συνέβη τόσο αυθόρμητα», δήλωσε ο Simon Porte Jacquemus. «Πάντα ονειρευόμουν να σχεδιάσω μια σειρά με bedding και homewear κομμάτια. Η Τekla ήταν το ιδανικό ταίρι για αυτήν την επιθυμία. Είμαι μεγάλος fan του συγκεκριμένου brand και νιώθω πως έχουμε κοινή έμπνευση και κοσμοθεωρία», είπε στο τέλος ο γνωστος σχεδιαστής.

Δες αναλυτικά την συλλογή που μόλις κυκλοφόρησε, πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS