UPDATE #NOW

Οι Swedish House Mafia σχεδίασαν τα πιο φουτουριστικά έπιπλα για την ΙΚΕΑ


Τόνια Τζάφερη

26 Οκτωβρίου 2022

Οι Swedish House Mafia σχεδίασαν τα πιο φουτουριστικά έπιπλα για την ΙΚΕΑ
Σκανδιναβική αισθητική και μουσική, γίνονται ένα μέσα από τη νέα συλλογή με έπιπλα και διακοσμητικά από τους Swedish House Mafia και την ΙΚΕΑ

Θα προσπαθήσω να παραμείνω ψύχραιμη με το συγκεκριμένο project, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα τα καταφέρω. Οι Σκανδιναβικές χώρες ξεχωρίζουν σταθερά εδώ και χρόνια για τη χαρακτηριστική τους αισθητική και τον απαράμιλλο τρόπο που προσεγγίζουν το interior design. Μίνιμαλ διακόσμηση, artsy ατμόσφαιρα και σύγχρονα σχέδια είναι μόνο κάποιες πτυχές του Σκανδιναβικού design.

Jenny.Gr


Και γιατί στα λέω όλα αυτά; Γιατί σκέψου τι έχει να γίνει όταν δυο μεγάλα Σκανδιναβικά ονόματα, ένα στη μουσική και ένα στο design, ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να φτιάξουν μια νέα συλλογή με είδη σπιτιού. Swedish House Mafia, συνεργάστηκαν με την ΙΚΕΑ και δημιούργησαν την OBEGRÄNSAD, μια νέα σειρά με έπιπλα, η οποία θα κυκλοφορήσει διεθνώς στα τέλη του μήνα.

Jenny.Gr
@interiordesign

Η OBEGRÄNSAD περιέχει περίπου 20 προϊόντα, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από τα μέλη του συγκροτήματος σε συνεργασία με διακοσμητές της IKEA, και αποσκοπούν στο να φέρουν τη μουσική και την ατμόσφαιρα ενός music studio, στο σπίτι σου.

Jenny.Gr

Jenny.Gr
@interiordesign



Η νέα συλλογή δεν έχει ενθουσιάσει μόνο DJ’s και μουσικούς, οι οποίοι θα μπορούν να βρουν ό,τι πραγματικά χρειάζονται για το στήσιμο του εξοπλισμού τους, αλλά και το ευρύτερο κοινό, αφού οι δημιουργίες πέρα από σύγχρονες είναι και εξαιρετικά στιλάτες.

Jenny.Gr


Στόχος του συγκροτήματος, ήταν να δημιουργήσει διαχρονικά έπιπλα, τα οποία θα μπορούσαν να ταιριάξουν σε κάθε χώρο, να προσθέσουν μια μίνιμαλ αίσθηση και παράλληλα να είναι βολικά και να εξυπηρετούν. Φώτα, έπιπλα, τεχνολογία, μουσική και Σκανδιναβικό στιλ, γίνονται ένα και αναμένεται να συναρπάσουν.

Jenny.Gr