ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Jacquemus και το «τελευταίο» show του που ήταν κάτι παραπάνω από μαγικό


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

14 Δεκεμβρίου 2022

Ο Jacquemus και το «τελευταίο» show του που ήταν κάτι παραπάνω από μαγικό
splashnews.com
Όρεξη για αστειάκια φαίνεται να είχε ο γνωστός σχεδιαστής Jacquemus και μας την έφερε για τα καλά!

Και ο Jacquemus μας την έφερε για τα καλά μόλις 24 ώρες πριν ξεκινήσει το show του για την Spring 2023 συλλογή του.

Τι έκανε; Ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα post που έλεγε ότι αυτό θα είναι το τελευταίο του show, προσθέτοντας στην επόμενη σελίδα «για φέτος»! Έλεος χρυσέ μου, αρκετά έχουμε ταραχθεί με τις απρόσμενες αποχωρήσεις και αλλαγές στο παγκόσμιο fashion industry, μη μας το κάνεις χειρότερο!

Στο τελευταίο του show, για το 2022, ο ταλαντούχος σχεδιαστής Jacquemus προσκάλεσε τον κόσμο του στο αεροδρόμιο Le Bourget, το οποίο είναι μια ιδιωτική τοποθεσία νοτιοανατολικά του Παρισιού. Η συλλογή του για την Άνοιξη του 2023 ονομάζεται "Raphia".

Καταμεσής μιας “καταιγίδας” από σανό τα μοντέλα περπατούσαν με τα νέα looks του σχεδιαστή, σαν μια επιστροφή στις ρίζες. Από τη γυναικεία συλλογή ξεχώρισαν τα μεγάλα καπέλα και τα διακοσμητικά στα ρούχα, ενώ από την ανδρική συλλογή τα χρώματα και η παιχνιδιάρικη διάθεση.

Το πλήθος των καλεσμένων προφανώς και είχε μεγάλα ονόματα, όπως η Pamela Anderson και η Christine Quinn.

Το θαυμαστό όμως που συμβαίνει με τον Jacquemus είναι ότι παρόλο που το show για την Άνοιξη του 2023 έγινε μια από τις πιο κρύες ημέρες του χρόνου, ο σχεδιαστής κατάφερε για ακόμα μια φορά να ταξιδέψει και να μεταφέρει το κοινό σε πιο ζεστές ημέρες. Μαγικός και πολλά μπράβο του!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.