ΣΤΙΛ

O σχεδιαστής Jacquemus παντρεύτηκε τον αγαπημένο του σε μια λαμπερή τελετή στην Νότια Γαλλία


JTeam

29 Αυγούστου 2022

O σχεδιαστής Jacquemus παντρεύτηκε τον αγαπημένο του σε μια λαμπερή τελετή στην Νότια Γαλλία
Η τελετή γάμου του Jacquemus με τους εκλεκτούς καλεσμένους και την μονόχρωμη αισθητική

Στην Νότια Γαλλία και συγκεκριμένα στο διαμέρισμα Bouches-du-Rhône του Charleval, κατέφθασε ο καταξιωμένος σχεδιαστής Jacquemus, προκειμένου να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς του, σε μια λαμπερή και μίνιμαλ τελετή. Ο γνωστός σχεδιαστής δεν είχε κρύψει την ανυπομονησία του για την μεγάλη ημέρα, με τον ίδιο να δημοσιεύει μια φωτογραφία από τότε που ήταν μικρός και είχε φορέσει νυφικό, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: "1 μήνας".

Το ζευγάρι είχε επιλέξει για τον γάμο του, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου και έτσι έγινε, με τους δυο να δείχνουν ιδιαίτερα αγαπημένοι και χαρούμενoι αυτήν την ξεχωριστή, για εκείνους, ημέρα. Marco Maestri και Jacquemus ενώθηκαν λοιπόν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον προαύλιο χώρο του δημαρχείου της περιοχής, όπου μένουν και οι παππούδες του γνωστού σχεδιαστή. Συνοδευόμενος από την αγαπημένη του γιαγιά, Liline, η οποία κατά τη διάρκεια της καραντίνας είχε γίνει η μούσα της νέας του καμπάνιας, έφθασε στον χώρο της τελετής, ντυμένος με ένα σκούρο κοστούμι, ενώ ο αγαπημένος του ήταν ντυμένος στα λευκά.

Όλοι οι καλεσμένοι άλλωστε, είχαν ντυθεί σε γήινες αποχρώσεις, με τα λευκά και τα καφέ χρώματα να κυριαρχούν στην τελετή, δημιουργώντας μια πολύ ρομαντική αισθητική. Ο Marco επίσης έφτασε στο σημείο συνοδευόμενος από τη μητέρα του, φορώντας ένα total white wedding κοστούμι.

Oι καλεσμένοι που απέσπασαν την προσοχή στην τελετή γάμου του Jacquemus

Στους καλεσμένους του γάμου που ξεχώρισαν ήταν και οι Dua Lipa, Tina Kunakey, η σύζυγος του Vincent Cassel έδωσε το παρών, όπως και η Jeanne Damas.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.