ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Winter ready: Το κρύο έρχεται και θα μας βρει ultra stylish!


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

31 Ιανουαρίου 2023

Winter ready: Το κρύο έρχεται και θα μας βρει ultra stylish!
«The winter is coming» και εμείς πήγαμε στο Mediterranean Cosmos για να βρούμε τα πιο stylish σύνολα!

Αν και τέλος Ιανουαρίου, ο πραγματικός χειμώνας έχει αργήσει να φανεί. Πολλοί από εμάς αναπολούμε τα χιόνια στα βουνά και τις βόλτες στα χειμερινά χωριά της Ελλάδας. Μας αρέσει να βγαίνουμε έξω, ακόμα και αν το κρύο είναι τσουχτερό, και να χαζεύουμε τα γκριζωπά χρώματα ενός χειμερινού ουρανού.

Φυσικά, η βόλτα και η εξόρμηση δεν θα ήταν δυνατές χωρίς τη συνοδεία του κατάλληλου outfit, διότι, ναι, μας αρέσει ο χειμώνας, αλλά δεν υπάρχει λόγος να κρυολογήσουμε. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά στυλάτα και κομψά ρούχα, ώστε να κλειδώσεις το κρύο μακριά σου και να απολαύσεις τη βόλτα σου με ζεστασιά αλλά ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Και ποιος άλλος είναι ιδανικότερος τόπος για χειμερινές αγορές από το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos; Μια επίσκεψη είναι αρκετή για να βρούμε ό,τι χρειαζόμαστε για ένα ultra stylish look, ώστε να είμαστε έτοιμες για τον χειμώνα.

Εμείς πήγαμε ήδη και ξεχωρίσαμε τα αγαπημένα μας, από τα πιο hot fashion brands του Mediterranean Cosmos. Εσείς είστε winter ready;

Δείτε τη wish list μας και εμπνευστείτε. Καλές αγορές!

1. Το in fashion και ζεστό puffer jacket

Με ένα puffer jacket είσαι 100% σίγουρη ότι θα είσαι και in fashion και ζεστή μια κρύα χειμερινή ημέρα. Αυτό το χακί puffer jacket συνδυάζεται άψογα για την πρωινή σου βόλτα με τα λευκά sneakers με τις σικάτες λεπτομέρειες στο χρώμα της μέντας.

Jenny.Gr

Puffer jacket από το Pull & Bear

2. Το σικάτο πλεκτό γιλέκο

Γιατί μπορείς να κάνεις τη διαφορά και να κλέψεις τα βλέμματα, ακόμα και με ένα καθημερινό look. Δοκίμασε ένα πλεκτό γιλέκο σε ivory απόχρωση, από 100% βιώσιμα υλικά και χοντρή rib πλέξη. Συνδύασέ το με ένα ανδρικό πουκάμισο και άσε τα κάτω κουμπιά ανοιχτά.

Jenny.Gr

Πλεκτό γιλέκο από τον Calvin Klein Jeans

3. Τα chelsea δερμάτινα μποτάκια που τόσο αγαπάς

Το passepartout παπούτσι της γκαρνταρόμπας σου θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη για ακόμα μια φορά. Τα δερμάτινα αυτά μποτάκια της ισπανικής εταιρείας ALPE σε λευκό χρώμα είναι η safe & chic επιλογή για μια εξόρμηση στο βουνό ή απλά για ένα total white σύνολο.

Jenny.Gr

Δερμάτινα chelsea μποτάκια από το The Shoestore

4. Το ultra cool μεσάτο πουπουλένιο μπουφάν

Το μεσάτο πουπουλένιο μπουφάν με την γούνινη κουκούλα είναι ό,τι πιο cool θα μπορούσες να αποκτήσεις. Ταιριάζει απίστευτα με cargo παντελόνια και είναι ό,τι πρέπει για το χιονοδρομικό κέντρο.

Jenny.Gr

Πουπουλένιο μπουφάν από το THE NORTH FACE

5. Το κομψό μάλλινο παλτό

Με ένα καμηλό μάλλινο παλτό ξέρεις ότι μπορείς να είσαι κομψή από το πρωί μέχρι το βράδυ. Σέταρέ το με ένα funky φουτεράκι και ένα τζιν παντελόνι το πρωί και με ένα σατέν lingerie φόρεμα το βράδυ.

Jenny.Gr

Το μάλλινο παλτό από το SCOTCH & SODA

6. Τα ορειβατικά sneakers που θα σου πάρουν το μυαλό

Αν θέλεις να πας για έναν περίπατο στο βουνό, το νέο sk8 hi mte 2 ορειβατικό sneaker με νερο-αποθητική μεμβράνη και traction outsole είναι αυτό που ψάχνεις. Νεανικό και πολύ μοντέρνο, το νέο sk8 hi mte 2 θα σου κρατάει ζεστό και σταθερό το πέλμα είτε στο βουνό είτε στην πόλη.

Jenny.Gr

Ορειβατικά sneakers από τη VANS

7. Το ολόμαλλο παλτό με το trendy χρώμα

Ναι, ένα από τα χρώματα που το 2023 θα κυριαρχήσουν, είναι το μπλε ελεκτρίκ. Οπότε τι καλύτερο από ένα ολόμαλλο, μπλε ελεκτρίκ παλτό με χειροποίητα τελειώματα για ένα χειμερινό Σαββατοκύριακο με φίλους; Στιλάτο και σίγουρα αξέχαστο, αυτό το μπλε παλτό θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος.

Jenny.Gr

Ολόμαλλο παλτό από το MARELLA-attica

8. Το unisex oversized puffer είναι η τελευταία τάση της μόδας

Όλοι παρατηρήσαμε τις δραστικές αλλαγές που έχουν γίνει στην ανδρική μόδα τον τελευταίο χρόνο. Μπορείς και εσύ να φορέσεις την unisex τάση με αυτό το oversized puffer με Omni-HEAT Infinity προηγμένη θερμική αντανάκλαση και να πας για snowboard στο βουνό ακόμα και με ένα κοντομάνικο από μέσα.

Jenny.Gr

Oversized puffer από το Columbia

9. Το κοντό, στυλάτο χειμερινό μπουφάν

Αυτό το κοντό χειμερινό μπουφάν με τη μεγάλη κουκούλα και το μάλλινο τελείωμα θα σε κρατήσει ζεστή και στυλάτη. Μπορείς να το συνδυάσεις με ψηλόμεσα τζιν παντελόνια ή τζιν maxi φούστες, για ένα πιο Y2K look.

Jenny.Gr

Χειμερινό μπουφάν από τη Sisley

10. Η νεανική γούνα

Οι γούνες είναι ένα κατάλληλο και ζεστό πανωφόρι για τη βόλτα στο χιονισμένο σαλέ, αλλά φοριούνται εύκολα και στην πόλη. Δοκίμασε μια πιο νεανική γούνα με μοντέρνα κοψίματα και αποσπώμενο κάτω μέρος.

Jenny.Gr

Γούνα αλεπού blue fox «transformer» από το κατάστημα PAPAGEORGIOU Leather & Fur

Για περισσότερες πληροφορίες:

Mediterranean Cosmos – Shopping I Dining I Entertainment

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.