ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η νέα τσάντα της Bottega Veneta μας λέει «Πάμε!»


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

8 Φεβρουαρίου 2023

Η νέα τσάντα της Bottega Veneta μας λέει «Πάμε!»
Bottega Veneta
Η νέα τσάντα του Matthieu Blazy για την Bottega Veneta είναι ακριβώς αυτό που εκφράζει ο οίκος: Μια ήσυχη πολυτέλεια

Το 2023 φαίνεται να είναι το έτος της Bottega Veneta. Το #NewBottega κάνει θραύση ενώ ο creative director του brand Matthieu Blazy ξετυλίγει το όραμά του για το μέλλον του luxury οίκου.

Μια νέα τσάντα, η δεύτερη από τον Blazy για την Bottega Veneta και άξια συνέχεια της Kalimero τσάντας του 2022, είναι το καινούργιο αγαπημένο αντικείμενο από τον οίκο. Η τσάντα με το όνομα "Andiamo" είναι το πρώτο major accessory του οίκου για την SS 2023 συλλογή.

Jenny.Gr
Bottega Veneta

Ο Blazy γνωρίζει ότι η κληρονομιά της Bottega Veneta είναι αυτή μιας «ήσυχης χλιδής», όπως το «παλιό χρήμα», έτσι και η Bottega Veneta δεν φωνάζει, ψιθυρίζει. Αλλά όταν ο οίκος πρέπει να παραμείνει relevant για τη νέα γενιά, ο Blazy βγάζει ένα statement accessory που ικανοποιεί και τις δύο πλευρές του ίδιου νομίσματος.

Η Andiamo είναι εμπνευσμένη από τις μεγάλες τσάντες του Σαββατοκύριακου -εξού και το όνομα Andiamo, το οποίο στα Ελληνικά σημαίνει «Πάμε!»- αλλά με τα χαρακτηριστικά λουριά του και τον μεταλλικό επιχρυσωμένο κόμπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους fashionistas, σε διάφορες περιστάσεις.

Η τσάντα θα είναι διαθέσιμη από σήμερα 7 Φεβρουαρίου στο site της Bottega Veneta, ενώ η καμπάνια της τσάντας είναι τόσο chic όσο και η Andiamo η ίδια.

Jenny.Gr
Bottega Veneta

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.