ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Carolina Herrera FW 2023: Η σημασία της χαράς και η Αυτοκράτειρα Σίσσυ


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

14 Φεβρουαρίου 2023

Carolina Herrera FW 2023: Η σημασία της χαράς και η Αυτοκράτειρα Σίσσυ
splashnews.com
Καμία «νταρκίλα» δεν υπήρχε στο show αυτό, μόνο χαρά και χρώματα

«Αυτός ο οίκος υπάρχει και έχει υπάρξει για τόσον καιρό, διότι υπόσχεται στις γυναίκες, που έρχονται σε εμάς, κάτι που τις κάνει να νιώθουν όμορφες και χαρούμενες» είπε ο Wes Gordon, ο creative director του οίκου μόδας Carolina Herrera.

Με το «Georgia on My Mind» να είναι το soundtrack επίδειξης για την fw 2023 συλλογή του οίκου, προς τιμήν της δεύτερης κόρης του Gordon, ο οίκος υποδέχθηκε τους καλεσμένους του στην αίθουσα χορού του Plaza. Ο Gordon αισθάνεται τον οίκο σαν το σπίτι του και για αυτό δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό. Είναι επίσης ειδικός στο να κάνει δραματικές εισόδους -τις εισόδους που, θέλεις δεν θέλεις, τις προσέχεις. Φαντάζεστε λοιπόν πώς θα ήταν η είσοδος των μοντέλων στην πασαρέλα!

Το θέμα της συλλογής ήταν ξεκάθαρα η Αυτοκράτειρα Σίσσυ του 19ου αιώνα, είτε αν έβλεπες απλά την επίδειξη είτε αν κρυφάκουσες τον Gordon να το λέει στα παρασκήνια. Οι φούστες ήταν εξαιρετικά καλοραμμένες και φουσκωτες -εδώ θύμιζαν λιγάκι Audrey Hepburn στο Roman Holiday- prints που έμοιαζαν με παλιές πορσελάνες, ντραπέ κοψίματα, λάμψη και αρκετό χρώμα. Αρκετό για να σου αφήσει ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη, είσαι-δεν είσαι του στιλ της Carolina Herrera. Προσωπικά, είμαι!

Δείτε στο παρακάτω gallery τα αγαπημένα μας looks από τη συλλογή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.