ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Dilara Fındıkoğlu FW 2023: Ένα show με συναίσθημα, αισθησιασμό και τη γυναικεία δύναμη σε πρώτο πλάνο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

21 Φεβρουαρίου 2023

Dilara Fındıkoğlu FW 2023: Ένα show με συναίσθημα, αισθησιασμό και τη γυναικεία δύναμη σε πρώτο πλάνο
Instagram/thejadedblondie
Γεμάτο με συναισθήματα και μοναδικές στιγμές

Η Dilara Fındıkoğlu, η σχεδιάστρια με την τούρκικη καταγωγή, παρουσίασε ένα show που πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να μην σε καθηλώσει.

Το show της fw 2023 συλλογής της έγινε σε ένα παρεκκλήσι στο Ανατολικό Λονδίνο, παραδίδοντας μαθήματα πάνω στην τέχνη του πώς να προσελκύεις το κοινό.

Για αυτή τη σεζόν, η Fındıkoğlu συνδύασε την σεξουαλικότητα με το επίσημο. Ο φετιχισμός ήταν παντού διάχυτος, όπως και σε κάθε άλλη συλλογή της, ενώ υπήρχαν πολλές στιγμές που «σου έπεφτε το σαγόνι» από το θέαμα. Όλες οι αισθήσεις ήταν σε πλήρη εγρήγορση με τα μοντέλα να κοιτάνε το κοινό μέσα στα μάτια, τα ρούχα να είναι όλο και πιο αισθησιακά, τα τακούνια να ακούγονται πάνω στο πέτρινο πάτωμα και ο τρόπος που πόζαραν τα μοντέλα έμοιαζε σαν να έδειχναν κάτι που δε θα έπρεπε, αλλά τολμούν να το δείξουν. Και ναι, το τελευταίο φόρεμα είχε πάνω μαχαίρια του βουτύρου.

Η αυτοπεποίθηση και η αυτοέκφραση, μαζί με την σεξουαλικότητα και τη δύναμη, που αποπνέουν τα ρούχα της Fındıkoğlu, την κατατάσουν σε μια σχεδιάστρια που αξίζει κανείς να την παρακολουθήσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.