ΣΤΙΛ FASHION NEWS

TEZENIS X HARIBO: Μια yummy collection για όλη την οικογένεια


JTeam

27 Μαρτίου 2023

TEZENIS X HARIBO: Μια yummy collection για όλη την οικογένεια
Η λαχταριστή συλλογή για ενήλικες (αλλά και παιδιά)

Από τη μία πλευρά τα πιο αγαπημένα γλυκίσματα του κόσμου, από την άλλη το νεανικό, fun πνεύμα του brand, που ανήκει στον όμιλο Calzedonia. Η Tezenis και η HARIBO ανακοινώνουν την πιο λαχταριστή συνεργασία της χρονιάς, μία limited-edition σειρά ρούχων που προορίζεται να γίνει must-have για τα παιδιά και όλη την οικογένεια.

Αντλώντας έμπνευση από τα iconic γλυκίσματα και τις χαρακτηριστικές συσκευασίες τους, η Tezenis παρουσιάζει άνετα και πολύχρωμα homewear σχεδιασμένα τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες.

Όχι μόνο τα παιδιά, αλλά ακόμα και οι μεγάλοι – που μεγάλωσαν με γευστικές λιχουδιές HARIBO δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν στα πολύχρωμα T-shirts με τα σχέδια των διάσημων Golden Bears και του λαχταριστού Liquorice Wheel.

Η συλλογή είναι διευρυμένη και κατάλληλη για όλη την οικογένεια, με μοντέλα 'mini-me' για να απολαύσετε ασορτί ρούχα για ενήλικες και παιδιά.

Με αναφορές στα γλυκίσματα HARIBO Chamallows, τα χαρακτηριστικά σχήματα HARIBO Happy Cola και HARIBO Gummy Hearts, κάνουν την συλλογή αυτή τον πιο γλυκό πειρασμό για όλη την οικογένεια.

Δείτε τη συλλογή στην gallery που ακολουθεί!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS