ΣΤΙΛ FASHION NEWS

«Active-Chic» Cashmere από τη FALCONERI


JTeam

28 Μαρτίου 2023

«Active-Chic» Cashmere από τη FALCONERI
Ανοιξιάτικο κασμίρ σε γλυκά χρώματα

Η Falconeri – το κορυφαίο brand για τους λάτρεις του κασμίρ και των φυσικών νημάτων – παρουσιάζει και πάλι το κασμίρ σε όλες τις αποχρώσεις του για την άνοιξη-καλοκαίρι 2023, με μία συλλογή σχεδιασμένη να φοριέται κατά την αλλαγή των εποχών.

Υπάρχουν πολλά νέα σχέδια από πανωφόρια και knitwear σε ultra-fine cashmere, μαζί με αναβιώσεις των πιο αγαπημένων μοντέλων του brand.

Οι απαραίτητοι σύντροφοι στην αλλαγή της σεζόν, τα αμάνικα πουπουλένια μπουφάν διπλής όψης με επένδυση από κασμίρ, επέστρεψαν διαθέσιμα σε μονόχρωμες εκδοχές, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε συνδυασμούς χρωμάτων ή με εμπριμέ σχέδια από νάιλον, τα οποία αυτή τη σεζόν διατίθενται σε δέκα σχέδια: Το must-have Wisteria, πουά σε μπλε φόντο του Atollo και το κλασικό Λαχούρι. Και τα δύο σχέδια διαθέτουν μία ζεστή και άνετη κασμίρ πλευρά σε μονοχρωμία.

Η λεπτομέρεια με ψηλό γιακά σε ultrafine cashmere ενισχύει το sporty στυλ αυτού του ενδύματος δημιουργώντας τον τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας και απαλότητας. Cropped με πλεκτές άκρες, αποτελούν τα απόλυτα ενδύματα για να φορεθούν όλο το χρόνο – ιδανικές προτάσεις της συλλογής SS23.

Ως ένα πραγματικό must-have στη Falconeri γκαρνταρόμπα, οι αθλητικές φόρμες επιστρέφουν ως το συμβολικό ένδυμα των νεότερων γενεών και του σύγχρονου στυλ, για leisurewear που εξισορροπούν την κομψότητα και την άνεση. Επίσης, σε αυτή τη νέα συλλογή, η ποιότητα του ultrafine cashmere συναντά την sporty αίσθηση των ρούχων που είναι αφιερωμένα σε διακοπές και χαλάρωση. Προτείνονται σε μοντέρνα χρώματα της σεζόν – μπλε και φούξια – και μπορούν να φορεθούν σε colour-block ή tone-on-tone σύνολα.

Η μεγάλη ποικιλία μοντέλων – από φερμουάρ μέχρι κουκούλα – μπορεί να συνδυαστεί με παντελόνια joggers ή palazzo με ανάλαφρα, αμάνικα πουπουλένια τζάκετ, για ένα ολοκληρωμένο Falconeri look με εκλεπτυσμένη casual γεύση.

Η κομψότητα των ρούχων Falconeri αντικατοπτρίζεται σε μία μεγάλη ποικιλία από πανωφόρια κατάλληλα για κάθε περίσταση. Μεταξύ των νέων αφίξεων είναι τα technical πανωφόρια με πολυτελή επένδυση από cashmere, όπως το Sahariana, μία επανερμηνεία του κλασικού σακάκι-σαφάρι, και το trench duster coat, και τα δύο με κορδόνι στη μέση και ιδανικά για ξαφνικές ανοιξιάτικες βροχές.

Επίσης, μεγάλη απήχηση έχει το νέο cashmere πλεκτό jacket, ένα απαραίτητο πανωφόρι με sporty γοητεία. Ένα iconic στυλ από τις δεκαετίες του '80 και του '90 που η Falconeri αναβιώνει στο iconic ύφασμα του brand - το κασμίρ. Οι τσέπες και οι contrasting ραφές δημιουργούν ένα ευέλικτο στοιχείο που βελτιώνει περαιτέρω την ποιότητα των υλικών. Προτείνεται σε on-trend χρώματα όπως Vanilla Light, Ultramarine Blue και το χρώμα της χρονιάς, το πρωτοφανές φούξια – μία δυνατή και γεμάτη ενέργεια απόχρωση ικανή να ενισχύσει τον δεσμό Falconeri ανάμεσα σε εμάς και τη Φύση.

Δείτε τη συλλογή στην παρακάτω gallery!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS