ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η διάφανη μάσκα του Maison Margiela κοστίζει $510 και είναι λίγο προβληματική


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

31 Μαρτίου 2023

Η διάφανη μάσκα του Maison Margiela κοστίζει $510 και είναι λίγο προβληματική
Για αρκετούς λόγους

Ο John Galliano, ο ανορθόδοξος creative director του οίκου Maison Margiela, χρησιμοποίησε ιστορικές αναφορές για να μεταλλάξει την σημερινή μόδα με τις νότες της Αναγέννησης και πιο πλούσιων εποχών. Μέσα από αυτό βγήκε μια σειρά από διάφανες μάσκες προσώπου.

Οι μάσκες βγαίνουν σε τρεις μορφές και σε διαφορετικές μορφές. Ξεκινάνε με $510 για τη λευκή μάσκα, που καλύπτει το πρόσωπο με ένα πέπλο ημιδιαφάνειας. Συνεχίζουν με τη μαύρη εκδοχή στα $250, η οποία καλύπτει ελαφρά το πρόσωπο με μια ελαστική ζωρζέτα και τέλος ο οίκος βγάζει την «Palladium» εκδοχή στα $210. Η διαφορά εδώ είναι ότι η μάσκα είναι κατασκευασμένη από πολυεστέρα και όχι από κάποιο luxury ύφασμα, όπως οι προηγούμενες δύο.

Και οι τρεις μάσκες δένουν με έναν μοναδικό μηχανισμό, οπότε μπορούν να σταθούν σωστά στο πρόσωπο και με τις πιέτες που δημιουργούνται γίνονται ακόμα και καλαίσθητες, αν δεν ήταν «κάπως μισογυνικές».

Jenny.Gr
Jenny.Gr
Jenny.Gr
Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.