ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Marks & Spencer: Ανανεωμένα τα καταστήματα στο The Mall Athens και την Πάτρα!


JTeam

30 Μαΐου 2023

Marks & Spencer: Ανανεωμένα τα καταστήματα  στο The Mall Athens και την Πάτρα!
Ανανέωση τώρα

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης της αγοραστικής εμπειρίας, τα Marks and Spencer προχώρησαν σε ανακαίνιση των καταστημάτων τους στο The Mall Athens (823 τ.μ.) και στην Πάτρα (897 τ.μ.), με πρωταρχικό στόχο να προσφέρουν στους πελάτες τους μια σύγχρονη εμπειρία εξυπηρέτησης, που συνδυάζει τεχνολογικά ανανεωμένους χώρους, με οθόνες σε διάφορα σημεία, στα ταμεία, αλλά και στις βιτρίνες των καταστημάτων. Επιπλέον, οι πελάτες που θα επισκεφθούν τα ανανεωμένα καταστήματα Marks & Spencer, θα μπορούν να περιπλανηθούν στους ευρύχωρους διαδρόμους και τα ειδικά διαμορφωμένα τμήματα, και να ανακαλύψουν τα key pieces της νέας σεζόν, αλλά και την πλούσια γκάμα προϊόντων Marks & Spencer για όλη την οικογένεια.

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Τα καταστήματα Marks & Spencer της Πάτρας και του The Mall Athens, τα οποία εξυπηρετούν εκατοντάδες κόσμο σε καθημερινή βάση, με την ανακαίνισή τους έρχονται ένα βήμα πιο κοντά στα βιώσιμα πρότυπα λειτουργίας. Η εταιρεία, μεταξύ άλλων, προχώρησε σε εγκατάσταση LED φωτισμού, προκειμένου να μειώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Η Anita Sabarwal, Country Manager των Marks & Spencer Ελλάδος, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά να φέρνουμε τα καταστήματά μας πιο κοντά στις ανάγκες και την κουλτούρα των Ελλήνων καταναλωτών μας. Με αυτές τις ανακαίνισης, τα καταστήματά μας στο The Mall Athens και την Πάτρα παραμένουν πιστά στη σύγχρονη εικόνα και αισθητική των Marks & Spencer, ενώ παράλληλα είναι εξοπλισμένα για να διευκολύνουν τους πελάτες μας στο αγοραστικό τους ταξίδι! Η Marks & Spencer θα συνεχίσει να επενδύει στην χώρα, προσφέροντας υπηρεσίες και προϊόντα κορυφαίας ποιότητας!»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.