ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Apiliotis jewellery: Perfectly Imperfect collection SS23


JTeam

30 Μαΐου 2023

Apiliotis jewellery: Perfectly Imperfect collection SS23
Χειροποίητο κόσμημα από 100% ανακυκλωμένο ασήμι φτιαγμένο για να συντροφεύσει τις στιγμές σας

Αυτή η συλλογή αφορά το ταξίδι προς την αναζήτηση του εαυτού μας. Εμπνευσμένη από τη διαδικασία προς την αυτογνωσία, αυτή η συλλογή ενσαρκώνει το ταξίδι που ξεκινάμε για να συνδεθούμε με τον εαυτό μας, να κατανοήσουμε τα πάθη μας και να αγκαλιάσουμε την ατομικότητά μας. Κάθε χειροποίητο κόσμημα από τη συλλογή διηγείται μια ιστορία αυτογνωσίας, σε προσκαλεί να γιορτάσεις την ομορφιά της μη-τελειότητας και να τιμήσεις το μοναδικό μονοπάτι που διαμορφώνει τον εαυτό σου.

Αγκαλιάζοντας την Ατομικότητα: Μοναδικά Earpieces Εξέφρασε τη μοναδικότητα σου με ένα statement earpiece. Κάθε κομμάτι είναι χειροποίητο και φτιαγμένο κατά παραγγελία για να αντικατοπτρίζει την ατομικότητά σου. Το ασήμι γίνετε ο καθρέφτης του αληθινού εαυτού μας, γιορτάζοντας την ομορφιά που βρίσκεται στις ατέλειες.

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Jewellery Set No.1:

Expectations Το σετ μας "Expectations", που περιλαμβάνει ένα κολιέ, σκουλαρίκια και βραχιόλι, αποτυπώνει την ουσία της συλλογής Perfectly Imperfect. Ανακαλύψτε τα περίπλοκα σχέδια και τις οργανικές μορφές, που σας υπενθυμίζουν να αγκαλιάσετε τον αληθινό εαυτό σας πέρα από τις προσδοκίες μας και της κοινωνίας.

Jenny.Gr

Jewellery Set No.2:

Patterns Ανακαλύψτε το σετ Patterns, που περιλαμβάνει ένα κολιέ και σκουλαρίκια. Αυτά τα κομμάτια γιορτάζουν το μοναδικό κεντητό υφαντό των εμπειριών που διαμορφώνουν τις ζωές μας. Αγκαλιάστε την ομορφιά που βρίσκεται μέσα στα ατέλειωτα μοτίβα του προσωπικού σας ταξιδιού.

Jenny.Gr

Jewellery Set No.3:

Saran Το σετ Saran, που αποτελείται από ένα κολιέ και ένα βραχιόλι, συμβολίζει την σύνδεση με τον εαυτό μας, την παράδοση σε νέες εμπειρίες ν και την ενδυνάμωση. Αφήστε αυτά τα κομμάτια να σας υπενθυμίσουν τη δύναμη που ανακαλύπτετε μέσα από την αυτο-εξερεύνηση. Αγκαλιάστε τις οργανικές μορφές και τις λεπτομέρειες στο ταξίδι σας προς την αυθεντικότητα.

Jenny.Gr

Unique Accents:

Rings and Necklaces Ολοκληρώστε τη συλλογή σας με το πιο πρόσφατο δαχτυλίδι και κολιέ μας. Κάθε κομμάτι, προσεκτικά χειροποίητο με 100% ανακυκλωμένο ασήμι, αντανακλά την όμορφα των ατελειών, της προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας.

Jenny.Gr

Βρείτε τα κοσμήματα εδώ: apiliotisjewellery.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS