ΣΤΙΛ FASHION NEWS

«Celestino goes green»


JTeam

30 Μαΐου 2023

«Celestino goes green»
Μια πρώτη ενέργεια προς τη βιωσιμότητα και την πολλαπλή χρήση των συσκευασιών

Η Celestino με γνώμονα την ευαισθητοποίηση σε περιβαλλοντικά ζητήματα, συμβάλλει ενεργά στην μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος στον πλανήτη, και αντικαθιστά τις τσάντες της με νέες χάρτινες ανακυκλώσιμες και επαναχρησιμοποιούμενες.

Η Celestino δεσμεύεται στη δράση για τη σημερινή και τις μελλοντικές γενιές προχωρώντας το προσεχές διάστημα σε επέκταση των ενεργειών της και σε άλλες δραστηριότητες, ενθαρρύνοντας παράλληλα και τους πελάτες της να ενεργήσουν με τον ίδιο τρόπο.

Όλα τα φυσικά καταστήματα αλλά και το ηλεκτρονικό είναι ήδη εφοδιασμένα με τις νέες τσάντες, με σκοπό να προωθηθεί ενεργά πλέον η βιωσιμότητα και η πολλαπλή χρήση των συσκευασιών.

Με περισσότερα από 40 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα, με πελατοκεντρική φιλοσοφία, με μια πλέον εντυπωσιακή παρουσία στο διαδίκτυο και με αποστολή και αξίες που βασίζονται σε υψηλά επαγγελματικά πρότυπα και σε ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον, η Celestino καταφέρνει να συνδυάζει επιτυχώς την μοντέρνα και προσιτή τιμή, των high street fashion brands με την ποιότητα αυτών του luxury.

Επισκεφθείτε τα καταστήματα Celestino, αλλά και το eshop Celestino.gr και απολαύστε την απόλυτη shopping εμπειρία με καθημερινές νέες αφίξεις και όπως πάντα στις καλύτερες τιμές!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.