ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ann Demeulemeester: Ο Stefano Gallici είναι ο νέος creative director (μέσα σε μόλις 6 μήνες)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

1 Ιουνίου 2023

Ann Demeulemeester: Ο Stefano Gallici είναι ο νέος creative director (μέσα σε μόλις 6 μήνες)
Instagram/anndemeulemeester_official
Ο Stefano Gallici γίνεται πλέον ο επικεφαλής της σχεδιαστικής ομάδας του οίκου

Ο οίκος μόδας Ann Demeulemeester καλωσόρισε τον νέο του creative director σήμερα και το όνομα αυτού, Stefano Gallici. Ο Gallici έρχεται να «κάτσει» στην καρέκλα του Ludovic de Saint Sernin, ο οποίος αποχωρεί από τον οίκο μετά από μόλις έξι μήνες. Ίσως για αυτή την σύντομη παραμονή του έπαιξε ρόλο η αρκετά πιο αισθησιακή συλλογή του για τον χειμώνα του 2023, σε σχέση με το dark glamour που «πατάει» ο οίκος.

Ο νέος creative director δε θεωρείται νέος στον κόσμο της Ann Demeulemeester, αφού είχε εργαστεί ως σχεδιαστής στο ανδρικό τμήμα του οίκου. Ξεκίνησε την καριέρα του στο Βέλγιο ως βοηθός του Haider Ackermann και στη συνέχεια προχώρησε στο Antonioli Group, τον Ιανουάριο του 2019. Το 2020, τη χρονιά που ο οίκος Ann Demeulemeester αποκτήθηκε από την Antonioli Group, τότε πήγε και ο Stefano Gallici να εργαστεί σε αυτόν.

Ο Claudio Antonioli, ιδρυτής της Antonioli Group αναφέρει για τον Gallici πως «Αμέσως έδειξε ισχυρή δημιουργικότητα και καθαρό όραμα για την Ann Demeulemeester. Αντιπροσωπεύει το DNA του brand, με τα μάτια στραμμένα στο μέλλον».

Ανυπομονούμε να δούμε τι θα παρουσιάσει στο μέλλον και που θα φτάσει αυτόν τον παλιό και αξιόλογο οίκο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.