ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ugly shoe vibes: Τι πήγε λάθος με τη συνεργασία Jacquemus και Nike;


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

30 Μαΐου 2023

Ugly shoe vibes: Τι πήγε λάθος με τη συνεργασία Jacquemus και Nike;
Instagram/highsnobiety
Μερικά πράγματα καλό είναι να μην γίνονται

Για τη Nike ήταν μια πολύ busy χρονιά με δύο μεγάλες συνεργασίες. Αυτή με την Tiffany & Co. -που δεν πήγε τόσο καλά- και αυτή με τον Γάλλο, διάσημο σχεδιαστή μόδας Jacquemus. Όταν η Nike έκανε την ανακοίνωση της επικείμενης συνεργασίας με τον Jacquemus τον Φλεβάρη, μόλις είχε βγει η capsule συλλογή με την Tiffany & Co.

Οι πρώτες διαρροές έκαναν λόγο για ένα νέο σχέδιο Air Force 1, αλλά με J -για το Jacquemus- αντί για A. Βέβαια οι πρώτες εικόνες δείχνουν κάτι εντελώς διαφορετικό, που ακόμα και οι μη λάτρεις των sneakers καταλαβαίνουν ότι δεν πρόκειται για ένα «κλασικό» AF1.

Ναι, το πάνω μέρος ομολογουμένως μοιάζει αρκετά, αλλά στο κάτω μέρος «γίνονται πραγματάκια». Η σόλα μοιάζει με φερμουάρ και δένει με κορδόνια με το πάνω μέρος του παπουτσιού. Φυσικά το JF1 υπάρχει, όπως και το όνομα του σχεδιαστή κάτω από την σόλα.

Εμάς δε μας άρεσε και τόσο. Σίγουρα περιμέναμε περισσότερα από τη συνεργασία ενός τόσο εμπνευσμένου σχεδιαστη και της μεγαλύτερης sneaker εταιρείας στον κόσμο. Ακόμα και τα Nike x Jacquemus «Hot Pink» Air Humura του προηγούμενου χρόνου ήταν καλύτερα -πράγμα δύσκολο.

Πληροφορίες σχετικά με το λανσάρισμα στα καταστήματα δεν υπάρχουν ακόμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.