ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Jacquemus αποτυπώνει την «εμμονή» του με τον Karl Lagerfeld σε ένα υπέροχο, τρυφερό video


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

4 Μαΐου 2023

Ο Jacquemus αποτυπώνει την «εμμονή» του με τον Karl Lagerfeld σε ένα υπέροχο, τρυφερό video
Ο Γάλλος σχεδιαστής μοιράστηκε μια πολύ προσωπική του στιγμή

Υπάρχουν μερικές στιγμές της παιδικής μας ηλικίας μου μας μένουν χαραγμένες στη μνήμη, μπορεί να είναι μυρωδιές, μπορεί να είναι μελωδίες ή ακόμα μπορεί να είναι και εικόνες που μας επηρέασαν βαθιά και -τουλάχιστον σε εκείνη την ηλικία- το αγνοούσαμε. Μια τέτοια εικόνα αποτυπώθηκε στη μνήμη του διάσημου Γάλλου σχεδιαστή μόδας Jacquemus όταν ήταν ακόμα 14 ετών.

«Η πρώτη μου ανάμνηση από τον Karl ήταν το εξώπλατο φόρεμα της Nicole Kidman στην τηλεοπτική διαφήμιση για το Chanel No.5 το 2004. Είχα πάθει εμμονή με αυτή και είχα ζητήσει από τον καλύτερό μου φίλο να μου την μαγνητοσκοπήσει, ώστε να την βλέπω στο υπνοδωμάτιό μου ξανά και ξανά. Ήμουν απλά ένα παιδί και αυτό το φόρεμα και η μακριά ουρά χαράχτηκαν στην μνήμη μου για πάντα», είπε ο Jacquemus στη Vogue.

Αυτή την ανάμνηση την αναβίωσε σε ένα πολύ φρέσκο video, το οποίο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τίτλο «LA ROBE».

Και σε ένα παιχνίδι της μοίρας -αν θέλουμε να το θέσουμε έτσι- στην πρώτη του ever εμφάνιση στο Met Gala το θέμα ήταν «Karl Lagerfeld: A Line of Beauty» και η Nicole Kidman φόρεσε αυτό ακριβώς το φόρεμα με τα φτερά και τη μακριά ουρά.

Όσον αφορά στην εμφάνιση του Bad Bunny, που επιμελήθηκε ο Jacquemus, φυσικά και είχε επιρροές από την διαφήμιση και την λατρεία του σχεδιαστή για τον Lagerfeld. Η οχτάμετρη λευκή ουρά με τις καμέλιες συμβόλιζε την αγάπη του Karl για τις γραβάτες και ο Jacquemus τη σχεδιάσε ως έναν φόρο τιμής στο ιστορικό look του Karl Lagerfeld. Το εξώπλατο blazer -όπως και το εξώπλατο φόρεμα της Kidman- επίσης είχε μεγάλη επιτυχία και συγκέντρωσε τα βλέμματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.