CELEBRITIES

H Ιrina Shayk πήγε με φόρμες στο after party του Met Gala, κλείνοντας το μάτι στον Karl Lagerfeld


JTeam

3 Μαΐου 2023

H Ιrina Shayk πήγε με φόρμες στο after party του Met Gala, κλείνοντας το μάτι στον Karl Lagerfeld
Splash News
Το διάσημο μοντέλο, αγνόησε ένα από τους σημαντικότερους κανόνες του θρυλικού σχεδιαστή

Είναι γεγονός πως η Ιrina Shayk ό,τι και αν φορέσει θα κάνει τα σαγόνια μας να πέσουν στο πάτωμα. Ωστόσο οι πρόσφατη εμφάνισή της στο φετινό Met Gala 2023 ήταν σίγουρα μια ιδιαίτερη επιλογή, καθώς όχι μόνο κινήθηκε σε άκρως casual στιλιστικά μονοπάτια αλλά, κυρίως, αγνόησε έναν από τους σημαντικότερους κανόνες styling του Karl Lagerfeld.

Το φετινό Met Gala ήταν αφιερωμένο στον θρυλικό σχεδιαστή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2019, με πλήθος λαμπερών celebrities να δίνουν το παρών στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να τον τιμήσουν. Ανάμεσα τους και η Shayk, η οποία επέλεξε να φορέσει φόρμες στο after party της εκδήλωσης. Και ενώ το να φορά κανείς φόρμες σε εξόδους είναι ό,τι πιο νορμάλ το 2023, αυτή τη φορά ίσως να μην ήταν και η καλύτερη επιλογή. Ή μήπως ήταν;

Jenny.Gr
Splash News


Ο Karl Langerfeld σε συνέντευξή του το 2013, είχε κάνει μια από τις πιο viral και αμφιλεγόμενες δηλώσεις του. Συγκεκριμένα είχε πει: «Οι φόρμες είναι ένα σημάδι ήττας. Σημαίνει πως έχεις χάσει τον έλεγχο της ζωής σου, οπότε αγόρασες φόρμες».

Η Irina Shayk σίγουρα δεν έχει χάσει τον έλεγχο της ζωής, ωστόσο το κοινό δεν ενθουσιάστηκε με την επιλογή της. «Τη στιγμή που άλλοι celebrities επιδιώκουν να τιμήσουν τον Karl με τα ασπρόμαυρα μοτίβα του και τα θρυλικά Chanel σχέδια του, η Shayk, επιλέγει φόρμες», αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα.

Κοιτώντας λίγο καλύτερα όμως το συγκεκριμένο συμβάν, μπορούμε να το ερμηνεύσουμε και διαφορετικά. Δηλαδή, αν κάτι αγαπούσε ιδιαίτερα ο Langerfeld σε άλλα άτομα, αυτό ήταν η ειρωνεία και ο σαρκασμός. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει πως «όλα όσα λέω είναι ένα αστείο. Εγώ ο ίδιος είμαι ένα αστείο». Δεδομένου αυτού, μπορεί τελικά ο Langerfeld και να εκτιμούσε αυτήν την «ειρωνική» επιλογή της Ιrina Shayk.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.