CELEBRITIES

Βερμούδα στο Met Gala; Ο Pedro Pascal το έκανε και έγραψε ιστορία


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

2 Μαΐου 2023

Βερμούδα στο Met Gala; Ο Pedro Pascal το έκανε και έγραψε ιστορία
Ο τολμών νικά, αρκεί να έχει γούστο

Θα πήγαινες με βερμούδα στο Met Gala; Αν η απάντησή σου είναι όχι, ο Pedro Pascal είναι εδώ για να σε διαψεύσει και να σου δείξει πως μπορείς να πας στο μεγαλύτερο event μόδας στον κόσμο με βερμούδα και να είσαι -πραγματικά- extreme στιλάτος!

Ο star του «The Last of Us» εμφανίστηκε στο Met Gala 2023 με θέμα «Karl Lagerfeld: A Line of Beauty» με ένα total κόκκινο look από τον οίκο Valentino. Με το που πάτησε το πόδι -το γυμνό του πόδι- στο κόκκινο χαλί, αμέσως αυτό το look απέκτησε μια θρυλική διάσταση.

Jenny.Gr
splashnews.com
Jenny.Gr
splashnews.com

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς; Τις στρατιωτικές μπότες; Το έντονο κόκκινο πανωφόρι με το ασορτί πουκάμισο; Τις «παλιομοδίτικες» κάλτσες του; Την λεπτή μαύρη γραβάτα του; Τα δαχτυλίδια του; Την βερμούδα, που ανέβηκε στο βάθρο; Τι;

Το look του Pedro Pascal ήταν μια όαση σε μια έρημο από βαρετά -η πλειοψηφία ήταν σίγουρα- ανδρικά looks. Ειδικά τον τελευταίο καιρό ο ηθοποιός μας ξαφνιάζει ευχάριστα με τις στιλιστικές επιλογές του, αλλά η χθεσινή ήταν αποκάλυψη και σίγουρα η καλύτερή του. Pedro, εμείς οι λάτρεις της μόδας, σε ευχαριστούμε!

Jenny.Gr
splashnews.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.