CELEBRITIES

Met Gala 2023 Best Dressed: Τα 3 looks που δεν θα ξεχάσουμε σύντομα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

2 Μαΐου 2023

Met Gala 2023 Best Dressed: Τα 3 looks που δεν θα ξεχάσουμε σύντομα
Και ήταν «μέσα στο θέμα» και ήταν καλαίσθητα! Αυτά τα 3 looks ήταν τα αγαπημένα μας

Και ναι επιτέλους το πολυαναμενόμενο Met Gala πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ, με τους διάσημους καλεσμένους να περπατούν στο κόκκινο χαλί τιμώντας τον εκλιπόντα σχεδιαστή μόδας Karl Lagerfeld και γιορτάζοντας τα εγκαίνια της έκθεσης «Karl Lagerfeld: A Line of Beauty».

Προφανώς και οι περισσότεροι αποφάσισαν να κινηθούν σε looks εμπνευσμένα από την μακροβιότερη συνεργασία του Lagerfeld, αυτή με τον οίκου Chanel, η οποία διήρκησε από το 1982 έως και τον θάνατό του το 2019. Εμείς ξεχωρίσαμε τις 3 πιο καλοντυμένες και «μέσα στο θέμα» κυρίες και σας τις παρουσιάζουμε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Rihanna

Η superstar τραγουδίστρια εμφανίστηκε -εντελώς- καθυστερημένη στο Met Gala, αφού είχε τελειώσει το κόκκινο χαλί και οι καλεσμένοι είχαν μπει μέσα. Αν εξαιρέσουμε αυτό το -κάπως αγενές- γεγονός, όσον αφορά στο look της ήταν ξεκάθαρα η βασίλισσα της βραδιάς. Η Riri, όντας έγκυος στο δεύτερο παιδί της, φόρεσε μια τουαλέτα από τον Maison Valentino, με μια πολύ μακριά ουρά, λεπτές τιράντες και ντεκολτέ σε V σχήμα, το οποίο τελείωνε σε μια λευκή καμέλια. Φυσικά και στην κοιλιά ήταν πολύ στενό! Για «πανωφόρι» επέλεξε μια Valentino κάπα σε σχήμα «κουκούλι», η οποία είχε πάνω 30 υφασμάτινες καμέλιες. Το look ολοκληρώθηκε με μακριά opera-γάντια χωρίς δάχτυλα, λευκά γυαλιά ηλίου με τεράστιες βλεφαρίδες και βαριά κοσμήματα.

Jenny.Gr
splashnews.com
Jenny.Gr
splashnews.com
Jenny.Gr
splashnews.com

Kristen Stewart

Φυσικά και η βασίλισσα της Chanel σε ένα event, το οποίο τιμά τον Karl Lagerfeld, δε θα μπορούσε να φορέσει τίποτε άλλο παρά Chanel! Η ηθοποιός επέλεξε ένα ασπρόμαυρο ανδρόγυνο look, που ήταν εντελώς -μα εντελώς- της αισθητικής του σχεδιαστή. Ένα κοντό ασπρόμαυρο Chanel blazer, πάνω από ένα λευκό πουκάμισο με διάφανο τελείωμα και μια τριπλή μαύρη γραβάτα, έδωσε τον τόνο στο outfit. Η Kristen αποφάσισε να το σετάρει με ένα χαμηλόμεσο, cropped παντελόνι, ασπρόμαυρα loafers και μια μαύρη ζώνη με χρυσή αγκραφα, με το χαρακτηριστικό «CC», δημιουργώντας μια πολύ ξεχωριστή σιλουέτα.

Jenny.Gr
splashnews.com
Jenny.Gr
splashnews.com

Anne Hathaway

Ναι μεν η διάσημη ηθοποιός είναι πλέον ένα Versace girl, αλλά κατάφερε να αποδώσει την αισθητική του Lagerfeld πολύ σωστά και πολύ στιλάτα. Τη είδαμε μέσα σε μια στενή λευκή Versace τουαλέτα από tweed, με δύο καμέλιες στο μπούστο και βαθιά σκισίματα, τα οποία έκλειναν με χρυσές παραμάνες -το απόλυτο Versace trademark. Μαζί της είχε και ένα tweed σακάκι, μήπως και κάνει λίγο ψύχρα, ενώ το look ολοκληρώθηκε από μακριά tweed opera-γάντια χωρίς δάχτυλα, λευκές ψηλές πλατφόρμες και ένα διαμαντένιο choker από τον οίκο Bulgari.

Jenny.Gr
splashnews.com
Jenny.Gr
splashnews.com
Jenny.Gr
splashnews.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.