CELEBRITIES

Met Gala 2023: Η Serena Williams αποκάλυψε πως περιμένει δεύτερο παιδί


JTeam

2 Μαΐου 2023

Met Gala 2023: Η Serena Williams αποκάλυψε πως περιμένει δεύτερο παιδί
Instagram/ serenawilliams
«Ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι όταν η Anna Wintour κάλεσε τους 3 μας στο Met Gala», έγραψε στο προφίλ της στο Instagram

Η Serena Williams περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της, Alexis Ohanian, και η ευχάριστη ανακοίνωση έγινε τη Δευτέρα στο Instagram εν όψει του Met Gala.

Φορώντας ένα εφαρμοστό φόρεμα από τον οίκο Gucci, η Serena εμφανίστηκε με τον σύζυγό της στο Met Gala, τη μεγάλη γιορτή της μόδας που γίνεται κάθε χρόνο στο Metropolitan Museum of Art. «Ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι όταν η Anna Wintour, κάλεσε τους 3 μας στο Met Gala», έγραψε στο προφίλ της στο Instagram, ανακοινώνοντας κάπως έτσι στο κοινό της, τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Η 41χρονη star του τένις παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της τον Νοέμβριο του 2017 ενώ έχουν ήδη μία κόρη, την 5χρονη Ολυμπία.

Τον Αύγουστο του 2022, η Serena Williams αποφάσισε να αποσυρθεί από το τένις για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και ήταν το δυσκολότερο πράγμα που χρειάστηκε να κάνει ποτέ, όπως είχε γράψει η ίδια σε άρθρο της στην αμερικανιοκή Vogue. Αναφερόταν στο τένις, τις χαρές και τις λύπες, την αδερφή της Venus που ήταν πάντα το πρότυπό της αλλά και την ανάγκη να μεγαλώσει την οικογένειά της.

Μισεί τη λέξη συνταξιοδότηση και πιστεύει ότι δεν θα το απολαύσει, όπως οι συνάδελφοί της Ashleigh Barty και Caroline Wozniacki. «Είναι το δυσκολότερο πράγμα που πρέπει να κάνω. Είναι το άθλημα που μου έχει δώσει τα πάντα. Χαρές, λύπες, την ικανότητα να ψυχαγωγώ το κοινό. Είχα πάντα αυτή την ανάγκη να είμαι τέλεια και δεν θα σταματούσα αν δεν το πετύχαινα. Περιμένω το καλύτερο από τον εαυτό μου και στόχος μου είναι να διαψεύδω τους άλλους».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.